02 / 05 / 2024

Mert Gıda

Mert Gıda

Mert Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Malatya'da bulunan fabrika binasını müştemilatı ile beraber 2.500.000 TL'ye sattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu.

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ersoy Ersaraç ve Eyüp Mert Tüylü ortaklığında kuruldu.

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kutlu tarafından kuruldu.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Serenity İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Gıda Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenity İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Gıda Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Mert tarafından kuruldu.

Gelturan İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelturan İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatma Gelturan, Mert Gelturan ve Ferhat Gelturhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Merkar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Mert, Abdulkadir Mert, Mahmut Mert, Hakan Mert ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Siren Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siren Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Gürsoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Mert Gıda Maddeleri'nden 8 milyon liralık fabrika!

Kuru gıda sektöründe faaliyet gösteren Mert Gıda Maddeleri, MGS markasıyla kristal şeker sektöründe de hizmet vermeye devam ediyor. Firma 8 milyon liralık fabrika yatırımı yaptı..

Mert Gıda, Malatya'daki fabrika binasını sattı!

Mert Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Malatya'da bulunan fabrika binasını müştemilatı ile beraber 2.500.000 TL'ye sattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu.

Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamaran İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cömert Kahraman, Rafig Abdullayev, Kamran Abdullayev, Ülvi Abdullayev tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsa Mert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

Mert Gıda Haberi

Mert Gıda


Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Malatya da bulunan fabrika binamız müştemilatı ile beraber ASLAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.'ne 2.500.000.- tl bedel ile satılmıştır.

Elde edilecek gelir ile İş Bankasına olan kredi borçlarının tamamı  ve piyasaya olan ticari borçların bir kısmı kapatılıp şirket tekrar faaliyete başlayacaktır.

Kamuya saygıyla...