21 / 05 / 2024

Mert Osman Can

Mert Osman Can

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi, Hakan Çelikel ve Mert Osman Can tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Uğur, Mert Osman Bayrak, Murat Ateş ve  Serdar Oral tarafından kuruldu.

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Osman Can tarafından kuruldu.

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 10  bin TL sermaye bedeli Osman Can Uluçay tarafından kuruldu.

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Can, Semih Yolum ve Seyat Kökbalık tarafından kuruldu.

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de 30 bin TL sermaye bedeli  ile Can Kalınsazlıoğlu Muhammed Harun Beyhan Osman Can Bagatır tarafından  kuruldu.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Osman Can tarafından kuruldu.

Can Dekoratif Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Dekoratif Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Osman Can tarafından kuruldu.

Mert Osman Can Haberi

Mert Osman Can

Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi, Hakan Çelikel ve Mert Osman Can tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla turistil tesis otel yatırım ve işletmeciliği yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Plus Otel İşletmecilik ve Turizm Anonim Şirketi adres: Şişli, Fulya Mahallesi, Denizhan Sokak, No: 17 Kat:1...