02 / 05 / 2024

mertaş zemin teknikleri ve inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

mertaş zemin teknikleri ve inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

Mertaş Zemin Teknikleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 4 Ocak 2013 tarihinde kuruldu..

Sfr Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfr Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Serkan Çetiner tarafından kuruldu.

Geobil Plastik Zemin Teknikleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Geobil Plastik Zemin Teknikleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Bilgin tarafından kuruldu.

Tuğzemin Altyapı Teknikleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuğzemin Altyapı Teknikleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Canan Sula tarafından kuruldu.

Asc Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asc Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Emin Serkan Çetiner tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Zemin İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Yakut tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avcılar'da kuruldu.

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülşah Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Yağcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim 'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi 'nde kuruldu.

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dindar ve Ömür Karabıyıklıoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Boğaz Köprüsü için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Çanakkale Boğazı'na yapılması planlanan köprü için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından zemin etüdü çalışması başlatıldı. Proje dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Koç Zemin Limited Şirketi kuruldu!

Koç Zemin Limited Şirketi, Murat Koç ve İsmail Koç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de İstanbul İl'i, Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Leylek Caddesi'nde kuruldu.

Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdü yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de 330 dönüm arazi üzerine yaklaşık 400 milyon lira harcayarak hizmete aldığı Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdlerinin yapılmadığı iddiaları doğru çıktı.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

mertaş zemin teknikleri ve inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu Haberi

mertaş zemin teknikleri ve inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi kuruldu

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat, makine, tesisat, taahhüt işleri, tüm yol, köprü, baraj, rıhtım, gölet, kanal, deniz ve hava liman inşaatları, alt yapı tesisleri ve her nevi konut, sosyal tesis, fabrika, bina ve boru hatları, pompa istasyonları inşa etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Kuşdili Caddesi NO: 18 Sevimli İş Hanı Kat: 5 Daire:111 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Ocak 2013 tarihinde kurulan firmada Çağlar Rıdvan Duman 4 Ocak 202 tarihine kadar Müdürlük görevini...