01 / 05 / 2024

merter nef kolay yatırım

merter nef kolay yatırım

Nef kolay yatırım Merter projesi için de geçerli oluyor. Kolay yatırım sayesinde kredi ödemeleri 2 yıl sonra yapılabiliyor ve peşinat 24 ayda ödenebiliyor.

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda öde! Krediyi 2017'de kullan!

Peşinat ödemelerinin 24 aya bölündüğü ve banka kredilerinin ise 2017'de başlayacağı Nef Merter projesinde Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Fiyatlar ise 270 bin TL'den başlıyor.

Merter Nef Evleri nerede?

Dairelerin teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlenen Nef Merter konut projesi Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Merter Nef Evleri nerede?

Merter Nef satış fiyatları!

Nef Merter projesinde 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. İşte Merter Nef satış fiyatları..

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'yla taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle peşinat taksitleri 2 bin 700 TL'den başlıyor. Banka kredili ödemeler ise 2017'de başlıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'nda peşinatı 24 ayda öde! Taksitler 2017'de başlasın!

Nef projelerinde uygulanan Kolay Yatırım Fırsatı kapsamında peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle taksitler 2 bin 700 TL'den başlıyor. Ayrıca banka kredili ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor! Peşinatı 24 ayda öde!

Peşinatın 24 ayda ödendiği, banka kredisi taksitlerinin 2017 yılında başladığı Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Projede Peşinatlar için aylık taksit 2.700 TL'den başlıyor.

Nef'in Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor! Peşinatı 24 ayda öde!

Nef Merter 14 projesinde daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat 24 ay taksitle ödenirken, geri kalan kısım 2017'de banka kredisi ile ödeniyor.

Nef Kolay Yatırım'la aynı anda hem kira hem de kredi ödemeyin!

Herkes bir ev veya ofis sahibi olabilmek ister. Ancak peşinat ya da kredi ödeme endişesiyle bu istek ertelenir. Nef, ev ya da ofis almanın önündeki engelleri kaldıracak yeni bir uygulama başlatıyor: Nef Kolay Yatırım

Nef Merter 14 Kolay Yatırımla 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Merter 14 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Merter'de yükseliyor. Projede 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün.

Nef Merter 14 Kolay Yatırım Fırsatı kampanyası devam ediyor!

Peşinatın 24 ayda ödendiği Kolay Yatırım Fırsatı Nef Merter 14 projesinde devam ediyor. Nef Merter 14 projesinde yer alan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Nef kolay yatırım neden farklı?

Nef Merter 14 projesi 270 bin TL'den, Nef Kağıthane 03 projesi 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla kolay yatırım kapsamında satılıyor. Peki Nef kolay yatırım neden farklı?

merter nef kolay yatırım Haberi

merter nef kolay yatırım

imur Gayrimenkul tarafından oluşturulan Nef markası adı altında inşa edilen projelerin satışları yeni bir kampanyayla devam ediyor. Kampanya "Kolay yatırım" adı altında tanıtılıyor.


Nef kolay yatırım Merter projesi için de geçerli oluyor. Kolay yatırımla ödemelerde çeşitli imkanlar sunuluyor. Kolay yatırım ile 2 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesinin yarısından fazlasını kiracının karşılayacağı daire sahibi olabilirsiniz.


Nef kolay yatırım Merter projesi ödemeleri şu şekilde yapılabiliyor; Peşinat ödemesi 24 ayda ödenebiliyor ve kredi ödemesi 2 yıl sonra yapılıyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Esra Nur...