28 / 04 / 2024

merter parima projesi

merter parima projesi

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Merter Parima ne zaman teslim edilecek?

Merter Parima projesinde 390 bin TL'ye ofis!

MERTER'DE E5 üzerindeki konumlanan FerYapı'nın ofis projesi Parima, yeni kampanyasında kolay ödemeli ofis sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Parima Merter Temmuz 2015'te teslim edilecek!

Fer Yapı iTower ve Premier Kampüs ofis projelerine yenisini ekledi. FerYapı'nın İstanbul Merter'de inşa ettiği Parima'da satışlar başladı. Ofis ve ev ofislerden oluşan projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Real Merter Evleri satış fiyatları!

Real Merter Evleri projesinde 248 adet konut ve 157 mağazanın yer aldığı AVM yer alıyor. Güngören'de yükselen Real Merter Evleri projesi 2017'de tamamlanacak...

Real Merter Güngören Projesi nerede?

Real Merter Güngören Projesi nerede? Oliv Yapı-Vizyon Yapı projesi Real Merter Güngören'de yüzde 50 peşinat ödemesiyle firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter Projesi basın toplantısı ile tanıtıldı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Real Merter projesi bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile lanse edildi..

Real Merter Rezidans ödeme planı!

Real Merter Rezidans ödeme planı kapsamında 12 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı'ndaki Real Merter Rezidans projesi 2017'de tamamlanıyor...

21 soruda Real Merter projesi!

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği 21 soruda Real Merter projesi...

The İstanbul Merter'de satışlar başladı!

Yenitepe Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The İstanbul Merter'de satış süreci başladı.Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından yapılan The İstanbul Merter Office projesi iki ana blok 4 bloktan meydana geliyor.

The İstanbul Merter Ofis Projesi konumuyla ön plana çıkıyor!

YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markasını bu kez Yapı Holding bünyesindeki Yeditepe Gayrimenkul kullanacak. Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilecek ofis projesi konumuyla ön plana çıkıyor.

merter parima projesi Haberi

merter parima projesi

Merter Parima ne zaman teslim edilecek? soruna yanıt olarak Merter Parima projesinin bu yıl Eylül ayında teslim edileceğini söyleyebiliriz.


8 ve 18 kişilik olmak üzere 2 adet toplantı odası, 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Back Office Concierge hizmetleri bulunan Fer Yapı Parima’da ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşan Merter Parima’da ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Fer Yapı Parima  Residence projesi E-5'in hemen üzerinde, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.


Merter Parima ‘da ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.


Fer Yapı Parima iletişim bilgileri

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Pınar...