19 / 05 / 2024

Merter Söylemez bağış

Merter Söylemez bağış

DENIZLl'de 35 yaşındaki müteahhit Merter Söylemez, rezidans dairesini babası Ali Söylemez'in adının veıilip. Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması şartıyla 49 yıllığına bedelsiz İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne teslim etti.

Mimar Merter Söylemez binasını sağlık merkezi için bağışladı!

Denizli'de hayırsever işadamı mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağışladı.

Hayalet şehir 'Kapalı Maraş’ın açılması için süreç başladı!

KKTC hükümeti, 1974’ten beri kapalı olan ve ’hayalet şehir’ olarak bilinen Maraş’ın açılmasıyla ilgili yeni süreç başlattı. Ekip kapalı Maraş’a girerek, envanter çalışması yapacak.

Aliağalı emlakçılar için belgelendirme sınavları başladı!

Aliağa’da faaliyet gösteren gayrimenkul sektöründeki firma yetkilileri ile çalışanlarının katıldığı sınav yapıldı. Sınavda başarılı olan emlak danışmanlığı, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için başvurular 2 Mayıs tarihinde başlıyor.

2019 değer artış kazancı vergisi için beyanname süreci başlıyor!

Gayrimenkulünü 5 sene içerisinde satan kimseler değer artış kazancı vergisi ödemekle yükümlüler. Vergi mükelleflerinin öncelikle beyanname vermeleri gerekiyor. 2019 değer artış kazancı vergisi için beyanname süreci başlıyor... 

Riskli ve kaçak binaların yıkımına ilişkin süreç başlattık! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye genelinde riskli binaların, kaçak binaların yıkımına ilişkin bir süreç başlattık. Tespit ettiğimiz, belediyelerimize gönderdiğimiz yazılar çerçevesinde bize gelen tespitleri değerlendirerek, hemen yıkım işlemini de gerçekleştiriyoruz" dedi..

buildingSMART Türkiye'nin kuruluş süreci başladı!

Türkiye İMSAD'ın ev sahipliğinde 'buildingSMART Türkiye'nin kuruluş süreci başlatıldı. İnşaat sektörünün teknolojik gelişimlerinden biri olan Yapı Bilgi Modellemesi'nin Türkiye'de kullanımının yaygınlaşması hedefleniyor.

Emlakçılar dikkat! Sınav başvuruları başlıyor!

Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik kapsamında mesleki yeterlilik belgelerini almayan emlak danışmanları için sınav başvuruları başladı. Emlak danışmanların Aralık 2019'a kadar belge almaları gerekiyor.

Kentsel dönüşümde yeni bir süreç başlatılacak!

İstanbul Valisi Yerlikaya, "İnşallah el birliği yaparak İstanbulumuzda Kartal'daki bu mahalleden başlayan tıpkı Cumhurbaşkanımızın 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, buradan çıkarmamız gereken önemli dersler var' cümlesinde olduğu gibi dönüşümde buradan yeni bir süreç başlatılacak" dedi.

Bursa Tower Plaza’da tahliye süreci başladı!

Bursa’da Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi üzerindeki Tower Plaza’da yıkım için tahliye süreci başladı. 

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

TOKİ İzmir Ödemiş projesinin ÇED süreci başladı!

TOKİ'nin İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Zeytinlik Mahallesinde planladığı toplu konut projesinde ÇED süreci başladı...

Sancaktepe Şehir Hastanesi için ihale süreci başlıyor!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi için ihale sürecine başladı. 

Kuzey Şehir başvuruları 14 Mayıs'ta başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde inşa edilen Kuzey Şehir'deki 749 konut için 14-25 Mayıs'ta başvurular alınacak...

Merter Söylemez bağış Haberi

Merter Söylemez bağış

DENIZLl'de 35 yaşındaki müteahhit Merter Söylemez, rezidans dairesini babası Ali Söylemez'in adının verilip Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması şartıyla 49 yıllığına bedelsiz İl Halk Sağlığı Müdür luğu'ne teslim etti. Söylemez, müteahhitliğini kendisinin yaptığı Şemikler Mahallesi'nde rezidans konutların bulunduğu sitedeki 24S metrekarelik daire için Vali Şükrü Kocatepe İl Halk Sağlığı Muduru Dr . Veli Kılmçarslan ile protokol imzaladı. Merter Söylemez. "Ömrümüz yeterse bundan sonra da buyuk bir hastane yaptıracağız. Ama once anneni Hülya Söylemez adına yaptıracağımız öğrenci yurdunun müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.Aile Sağlığı Merkezi'nde beş muayene odası bulunacağı ve beş hekimin görev yapacağı kaydedildi. Ayrıca tıbbi müdahale, bebek ve çocuk. aşı. engelli hasta muayene odalarının yanı sıra, laboratuvar ve emzirme odası da yer alacak. 


Hürriyet...