20 / 05 / 2024

Merter Söylemez daire bağış

Merter Söylemez daire bağış

DENIZLl'de 35 yaşındaki müteahhit Merter Söylemez, rezidans dairesini babası Ali Söylemez'in adının veıilip. Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması şartıyla 49 yıllığına bedelsiz İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne teslim etti.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

O rakamlar açıklandı! Yapı ruhsatı verilen bina ve daire sayısındaki düşüş şok etti!

Bu yılın ilk çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yapı ruhsatı verilen daire sayısı yüzde 27,9, bina sayısı yüzde 22,5 oranında azalış gösterdi.

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi kuruldu!

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi Ümraniye'de Gani Ümit Söylemez tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

Evi olmayanlara müjde! Devlet 20 bin TL peşinat, 988 TL taksitle 3+1 sıfır daire satıyor…

Dar gelirli vatandaşlara müjde. Devlet, TOKİ aracılığıyla dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. 998 TL taksit ve 20 bin TL peşinat ile 3+1 sıfır daire almak mümkün! İşte detaylar…

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İnşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılması planlanan gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte inşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği...

Müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılacak gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021...

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Söylemez ve Vedat Uçar ortaklığında kuruldu.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Merter Söylemez daire bağış Haberi

Merter Söylemez daire bağış

DENIZLl'de 35 yaşındaki müteahhit Merter Söylemez, rezidans dairesini babası Ali Söylemez'in adının verilip Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması şartıyla 49 yıllığına bedelsiz İl Halk Sağlığı Müdür luğu'ne teslim etti. Söylemez, müteahhitliğini kendisinin yaptığı Şemikler Mahallesi'nde rezidans konutların bulunduğu sitedeki 24S metrekarelik daire için Vali Şükrü Kocatepe İl Halk Sağlığı Muduru Dr . Veli Kılmçarslan ile protokol imzaladı. Merter Söylemez. "Ömrümüz yeterse bundan sonra da buyuk bir hastane yaptıracağız. Ama once anneni Hülya Söylemez adına yaptıracağımız öğrenci yurdunun müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.Aile Sağlığı Merkezi'nde beş muayene odası bulunacağı ve beş hekimin görev yapacağı kaydedildi. Ayrıca tıbbi müdahale, bebek ve çocuk. aşı. engelli hasta muayene odalarının yanı sıra, laboratuvar ve emzirme odası da yer alacak. 


Hürriyet...