08 / 05 / 2024

merter tekzen yeşiil alan

merter tekzen yeşiil alan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Merter'deki Tekzen arazisi olarak bilinen 18 dönüm büyüklüğündeki arsasını da bölge parkı ilan etti, AK Parti Grup Başkan Vekili Ergun Turan, "Bu kararla bölge 100 dönümlük bir bölge parkına kavuşacak" dedi.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Anadolu Efes Merter’deki arazisini Nata Holding'e sattı!

Anadolu Efes'in, İstanbul Merter'de yer alan arazisi 270 milyon TL'ye Nata Hoding'e satıldı. 2017 Nisan'da fabrikadaki üretim durdurulmuştu. 

Tekzen Merter mağazasını kapatıyor!

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

Güngören Merter'de icradan 7.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Güngören Merter'de bulunan 7 katlı işyerini satışa çıkardı. Brüt inşaatı 4 bin 300 metrekare olan işyerinin toplam satış bedeli 7 milyon 794 bin TL olarak belirlendi.

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

Real Merter Güngören'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında İstanbul Güngören'de hayata geçirilen Real Merter projesinde konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 677 lira olarak belirlendi.

Güngören Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Real Merter projesi İstanbul Güngören'de yükseliyor. Proje E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

248 adet daire ve 157 adet ticari üniteden meydana gelen Real Merter projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri yer alıyor. Real Merter'de daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Güngören Real Merter Eylül başında satışta! 300 bin TL'ye!

Oliv Yapı ile Vizyon Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Real Merter projesi Güngören'de yükseliyor. Projede 248 adet konut ve 157 adet ticari birim yer alıyor.

merter tekzen yeşiil alan Haberi

merter tekzen yeşiil alan


İstanbul'un merkezi noktalarından biri daha yeşile dönüştürülüyor. Büyükşehir Belediyesi, Merter'deki Tekzen arazisi olarak bilinen 18 dönüm büyüklüğündeki arsasını da bölge parkı ilan etti. AK Parti Grup Başkan Vekili Ergun Turan, "Bu kararla bölge 100 dönümlük bir bölge parkına kavuşacak. Bu yeşil alan yaklaşık 5 milyon nüfusa hitap edecek" dedi.


Sabah...