10 / 05 / 2024

merve başbuğ kimdir

merve başbuğ kimdir

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Hem ev alanın hem de satanın başı büyük dertte: Aman dikkat edin, zam geldi binlerce lira ödeyebilirsiniz...

Peş peşe gelen zamlar tapu harçlarının artmasına neden oldu. Ev alacak ya da satacakların başı bu haçlarla derde girdi. İşte tapu haclarına ilişkin detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Özlem Bağdatlı kimdir? Özlem Bağdatlı nereden mezun oldu?

Özlem Bağdatlı ne iş yapıyor? Özlem Bağdatlı’nın mesleği nedir? Özlem Bağdatlı nereden mezundur? İşte detaylar!

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ kimdir? Recep Baştuğ’un mesleği nedir? Recep Baştuğ hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Ekonomiyi bekleyen büyük tehlike ne? KKM hesapları dolara döndüğünde...

Kur Korumalı Mevduat sisteminin büyük bir hata ve ekonomik yük olduğunu belirten Prof.Dr. Şenol Başbuşçu, ekonomiyi bekleyen gizli tehlikeyi açıkladı.

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Renault Megane Sedan'ın yeni üretimine başlanacağı hakkında bazı açıklamalarda bulunan Karsan CEO'su Okan Baş, bu üretimle birlikte yeni istihdam sağlayacağını açıklayarak otomobil şirketinin 2022 senesi ile ihracatı ve ciroyu ikiye katlayacağını öngördüklerini bildirdi.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Ahmet Buğa kimdir? 

GABORAS İcra Kurulu Başkanı Ahmet Buğa kimdir? Ahmet Buğa hangi görevlerde bulundu?

merve başbuğ kimdir Haberi

merve başbuğ kimdir

Güzel oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Merve Nur Başbuğ, “Kızımızı 2.5 yaşına kadar hiç görmedi, ilgilenmedi. Varlıklı bir işadamı olmasına rağmen bez parası bile vermedi” diye konuştu.


KIZI İÇİN BEZ PARASI BİLE VERMEDİ 


Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Merve Nur Başbuğ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu şikayet dilekçesinde Erol Özmandıracı’yla 5 sene birliktelik yaşadığını ve 3 yaşında bir çocukları olduğunu söyledi.

Başbuğ konuyla ilgili olarak  şu iddialarda bulundu: “Erol Özmandıracı, 2.5 yaşına kadar kızını hiç görmedi ve ilgilenmedi. Çocukla kişisel ilişki kurması ve nafaka ödemesi talebiyle dava açtım. Ancak sulh olmaya yanaşmadı, çocuk için 100 lira dahi bez parası vermedi. Halbuki oldukça varlıklı bir işadamı.”

ALKOLİK GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI 

Bir dönem hosteslik yaptığını, kızını...