28 / 04 / 2024

Merve Boluğur ev

Merve Boluğur ev

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

Ev sahibi ve kiracılar nasıl desteklenmeli? Bunlar bir an önce hayata geçirilmezse büyük açık oluşur!

Ev sahipleri ve kiracılar, mağduriyetlerinin sona ermesi için çözüm önerilerini sık sık paylaşıyor. Hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiren yeni bir öneri geldi. İşte X'te yapılan o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

TOKİ Bolu projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 139 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için tarih açıklandı. İşte 139 konutluk TOKİ Bolu projesi detayları...

Bolu'da kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde artan kira ücretleri Bolu'yu da etkiledi. Bölgede çok sayıda emlakçı kiralık ev arayan öğrencilere yurtta kalın uyarısını yapıyor. 

Ebru Şallı: Uğur bana yeni ev almadı!

Eski manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberlerini yalanladı...

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor!

İzmir'de yaşanan depremde  Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, İzmir'de ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Bolu'daki hortumda 12 ev hasar gördü!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yer alan Taşkesti beldesinde, pazar günü etkili olan hortumda, 12 evde hasar meydana geldi. Bölgede hasar tespit çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

Merve Boluğur ev Haberi

Merve Boluğur ev

2015 yılının Ağustos'unda nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, ayrılık iddialarını sürekli inkar etse de güzel oyuncudan şok bir hamle geldi. Boluğur, önceki gün tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire baktı.


Eşi Murat Dalkılıç'ın yaz başından beri Bodrum'da olmasına rağmen Ege'nin tatil cennetine sadece 1 kez giden güzel oyuncunun, İstanbul'da kaldığı süre boyunca ev baktığı ortaya çıktı.


BÜTÇESİ 3 BİN DOLAR...

Merve Boluğur'un eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki evden bir süre önce ayrıldığı konuşuluyor. Boluğur, 2 ayrı emlakçıya "Bana Etiler'den güzel bir daire bulun" talimatı verdi. Boluğur, yeni kiralayacağı dairenin 3 oda 1 salon olmasını istiyor. Kiralayacağı daire için 3 bin dolar yani yaklaşık 11 bin TL bütçe ayıran güzel oyuncunun bu yeni hamlesi ise "Merve Boluğur, Murat'tan boşanmak için çok...