01 / 05 / 2024

Merve Boluğur nerede yaşıyor

Merve Boluğur nerede yaşıyor

Murat Dalkılıç ile kısa süren evliliğinin ardından bir süre depresyona girdiği iddia edilen Merve Boluğur baba evine döndü.

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Boluğur Maslak Mashattan'dan kiralık daire bakıyor!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, ailesiyle birlikte yaşadığı Akaretler'deki evinden taşınmaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Maslak'taki Mashattan'dan kiralık bir daire bakan Merve Boluğur, karar vermeye çalışıyor.

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Duş alınca en zevk alınan şey saç kurutmak fön çekmek. E saç kurutma makineniz ne kadar kuvvetliyse saçlarınız o kadar hacme kavuşur. Powertec saç kurutma makinesi ile size destek olmak istedik.  Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de derin dondurucu denilince akla ilk gelen isim olan Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Merve Boluğur baba evine geri döndü!

Murat Dalkılıç ile kısa süren evliliğinin ardından bir süre depresyona girdiği iddia edilen Merve Boluğur baba evine döndü.

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Dörtdivan 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Dörtdivan fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Dörtdivan kurası ne zaman? TOKİ Bolu Dörtdivan başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bolu Dörtdivan 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Bolu Seben 2. Etap fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu Seben 2. Etap kurası ne zaman? TOKİ Bolu Seben 2. Etap başvuruları nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Bolu Seben 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

10 soruda TOKİ Bolu 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Bolu 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bolu 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Bolu 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bolu 50 bin konut kampanyası detayları 2019...

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Boluğur evi Murat Dalkılıç'a bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la önceki gün görülen davanın ardından boşanan oyuncu Merve Boluğur, evden ayrılan taraf oldu. Boluğur, Çubuklu'daki evden tüm eşyalarını aldırdı. Dalkılıç ise evde kalmaya devam ediyor.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Murat Dalkılıç'a icra şoku!

Merve Boloğur ile evlendikten sonra Beykoz Acarkent’teki evinden taşınarak aynı sitede başka bir eve geçen Dalkılıç, 4 aylık kira bedeli 20 bin doları ödemediği gerekçesiyle icraya verildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık ev baktı!

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

Merve Boluğur nerede yaşıyor Haberi

Merve Boluğur nerede yaşıyor

Murat Dalkılıç ile kısa süren evliliğinden sonra bir süre depresyona girdiği iddia edilen güzel oyuncu Merve Boluğur, uzun zamandır ekranlarda da görünmüyordu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Murat Dalkılıç ile boşandıktan sonra İstinye'de 5 bin liraya kiraladığı evde tek başına yaşayan Boluğur,  üst üste yaşadığı olumsuz olayların ardından maddi ve manevi anlamda toparlanabilmek için evi boşaltıp ailesinin yanına...