02 / 05 / 2024

meryem üzerli ve yeni sevgilisi

meryem üzerli ve yeni sevgilisi

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Meryem Albayrak tarafından kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Olgun tarafından kuruldu.

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt, İlker Aydın , Ali Alaltun tarafından kuruldu.

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer ve Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Avcı tarafından kuruldu.

meryem üzerli ve yeni sevgilisi Haberi

meryem üzerli ve yeni sevgilisi

Türkiye'ye ilk geldiği dönem kalbini yanlış adama kaptıran Meryem Uzerli, aradığı mutluluğu geçtiğimiz aylarda buldu. Borçları yüzünden yurt dışına kaçan eski sevgilisi Can Ateş'ten bir kızı olan güzel oyuncu, gönlünü yatçılık firması sahibi Alp Özcan'a kaptırdı. Birkaç aydır dolu dizgin aşk yaşayan ünlü çiftin bu yazki tatil adresi de belli oldu. kızının rahatını düşündü İstanbul'un yanı sıra Fransa'nın gözde tatil cenneti St. Tropez'de de ofisi bulunan genç işadamı, sevgilisinin kızı Lara ile rahat etmesi için bahçeli bir villa kiraladı. Alp Özcan, Fransa'nın en lüks bölgesindeki bahçeli villa için de aylık 8 bin euro kira ödemeyi gözden çıkardı. Daha önceki ilişkisi hüsranla biten Meryem Uzerli'nin de yeni sevgilisinin bu jesti karşısında çok mutlu olduğu öğrenildi. Alman oyuncu ile Alp Özcan,...