25 / 07 / 2024

Mes İnşaat

Mes İnşaat

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Konut 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

İkitelli Mall of İstanbul Evleri'nin havadan en yeni videosu!

5 blok halinde 1.081 adet konut, 352 adet ticari birim ve 179 adet ofisten meydana gelen Mall of İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Mall of İstanbul ne durumda? Havadan videosu!

Mall of İstanbul projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Mall of İstanbul konut fiyatları 270 bin TL! Kasım'da teslim!

2013 yılının Kasım ayında teslim edilecek olan Mall of İstanbul konut fiyatları 270 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 246 bin TL'ye kadar ulaşıyor...

Mall of İstanbul ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor!

Resepsiyonun yer aldığı Mall of İstanbul'da 1+0'dan 4+1' kadar tüm konut tipleri yer alıyor. Mall of İstanbul ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

İkitelli Mall of İstanbul'un yeni videosu!

Torunlar GYO tarafından Mahmutbey'de hayata geçirilen Mall of İstanbul www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Bağcılar'da yer alan 2 projenin havadan genel videosu!

Bağcılar'da inşa edilen Mall of İstanbul ve Ege Yapı Batışehir projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi

Torunlar GYO'dan Mall Of İstanbul İkitelli fiyat listesi! 400 bin TL'ye 2+1!

İkitelli'de konumlandırılan Mall of İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı

Mes Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Yılmaz  tarafından kuruldu.

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüzel tarafından kuruldu.

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Aktürk tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur   Şahin tarafından kuruldu.

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Resul Şahin tarafından kuruldu. 

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Sağdıç, Mehmet Sümer ve Barış Sümer ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara MES Polaris Evleri'nde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Ankara Mes İnşaat imzasına sahip proje Ankara İl'i, Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Projede toplam 210 adet daire yer alıyor. MES Polaris Evleri'nde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor.

Şadi Cansu vefat etti! Erkur İnşaat'ın acı günü!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Mes Mutfak Ekipmanları Sanayi ve Servis Hizmetleri Ticaret A.Ş.'nin Gelen Müdürü Erhan Cansu'nun babası Şadi Cansu vefat etti...

West Side İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Şahinler Holding - Uzman İnşaat-Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz-Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 73 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen West Side İstanbul projesinde bin 152 daire yer alıyor.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

West Side İstanbul'da stüdyo daireler 198 bin TL'ye!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşuyor.

West Side İstanbul Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzasıyla yükselen West Side projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede ödeme kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Mes İnşaat Haberi

Mes İnşaat

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Mall Of  İstanbul Konut 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. 


Açıklama:

Şirket portföyünde yer alan Mall Of  İstanbul Konut 2016 Yıl Sonu değerleme raporu,  Sermaye Piyasası Kurulu'nun  III-48.1  Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin 40.maddesi uyarınca ekte kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.


Dosya için