05 / 05 / 2024

mesa ayazağa süperateş tuğla fabrikası

mesa ayazağa süperateş tuğla fabrikası

Mesa Mesken, Maslak Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı. Mesa Mesken 35 bin metrekarelik Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine markalı konut projesi yapacak...

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Ayazağa 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 1 ada, 139 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Ayazağa imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 3 ada 72, 73, 74 ve 75 parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Tadilatı askıya çıktı!

Sarıyer Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Sınır Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Sarıyer Ayazağa imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1 ada 23 parsele ilişkin hazırlanan imar planı askı tutanağı bugün Bakanlık tarafından yayınlandı...

OYAK Ayazağa ihalesinin 2. oturumu yarın!

Toplam arsa alanı  22 bin 444 metrekare olan OYAK Ayazağa projesinin ihalesinin 1. oturumu 14 Mayıs'ta yapıldı ve 2. oturumu da yarın gerçekleştirilecek.

OYAK Ayazağa ihalesi bugün!

OYAK Ayazağa projesi için ihale sürecine girdi. 22 bin 444 metrekare net arsa alanına sahip olan arsanın ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

OYAK Ayazağa projesi geliyor!

OYAK Ayazağa projesi için düğmeye bastı. 22 bin 444 metrekare net arsa alanına ve 33 bin 666 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip arsanın ihalesi 14 Mayıs'ta yapılacak...

Maçka Parkı'ndaki 199 ağaç söküldü!

Çalışmaları başlayan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tüneli için Maçka Parkı’ndaki 199 ağaç yerinden söküldü.

mesa ayazağa süperateş tuğla fabrikası Haberi

mesa ayazağa süperateş tuğla fabrikası


Mesa Mesken, Maslak Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı. 1996 yılından beri faaliyette olan Ateş Tuğlası Fabrikası olarak bilinen, Süperateş Fabrikası, 35 bin metrekare alana sahip.


Mesa Mesken, Maslak Ayazağa Caddesi üzerinde yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası için satın alma işlemleri tamamlandı. Fabrika alanı için imar işlemleri devam ediyor.



Mesa Mesken Maslak Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine yapacağı projesine en erken iki yıl içerisinde başlayacak. Süperateş Tuğla Fabrikası, Maslak'ta faaliyetine devam ediyor.




Gülcihan...