27 / 04 / 2024

mesa ayazağa tuğla fabrikası

mesa ayazağa tuğla fabrikası

Mesa Mesken Sanayi A.Ş., İstanbul Maslak Ayazağa bölgesinde yer alan Süperateş Fabrikası'nı satın aldı. Mesa, Ateş Tuğla Fabrikası arazisine yapacağı projeyi minimum iki yıl içerisinde başlayacak.

Avcılar'da başına tuğla düşen inşaat işçisi yaralandı!

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Akın, Mustafa Altuğ Akın, Mustafa Tuna Akın ve Ahmet Akın ortaklığında kuruldu.

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb.. açıldı!

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Eskişehir'deki tuğla ve kiremit fabrikası yeniden satışta!

Eskişehir 3. Satış Memurluğu, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde bulunan tuğla ve kiremit fabrikasını yeniden satışa çıkardı. Daha önce Ocak ayında satışa çıkarılan fabrikanın toplam satış bedeli 33 milyon 898 bin 480 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Katlanabilen ahşap tuğla buluşu inşaat sektörünü şaşırttı!

Tasarımcı Adem Arıbaş’ın katlanabilen ahşap tuğla buluşu, küresel inşaat ve mobilya dünyasını şaşırttı. İcat sayesinde birçok kişi artık ev ve mobilyasını kendisi tasarlayıp inşa edebiliyor

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

Eskişehir'de icradan 33.8 milyon TL'ye satılık tuğla ve kiremit fabrikası!

Eskişehir 3. Satış Memurluğu, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde bulunan tuğla ve kiremit fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam satış bedeli 33 milyon 898 bin TL olarak belirlendi.

Mesa Mesken Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın mı alacak?

Mesa Mesken, İstanbul Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın almak için harekete geçti. Süperates Tuğla Fabrikası'nı satın almak için görüşmelerini sürdüren firma, 46 bin 560 metrekarelik alana rezidans ve konut projesi yapmayı planlıyor.

MESA Ayazağa Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine konut yapacak!

Mesa Mesken Sanayi A.Ş., İstanbul Maslak Ayazağa bölgesinde yer alan Süperateş Fabrikası'nı satın aldı. Mesa, Ateş Tuğla Fabrikası arazisine yapacağı projeyi minimum iki yıl içerisinde başlayacak.

Mesa Mesken Maslak Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı!

Mesa Mesken, Maslak Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı. Mesa Mesken 35 bin metrekarelik Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine markalı konut projesi yapacak...

Ekos Klinker Tuğla Bozüyük'te fabrika açıyor!

Dekoratif cephe ve zemin kaplama tuğlaları, klinker tuğla, cotto ve terracotta ürünlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Ekos Klinker Tuğla, faaliyete geçecek yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor.

Ekos Klinker Tuğla yeni fabrikasını açmaya hazırlanıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üreten Ekos Klinker Tuğla firması, yeni fabrikasını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Firma kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor..

mesa ayazağa tuğla fabrikası Haberi

mesa ayazağa tuğla fabrikası


Mesa Mesken Sanayi A.Ş., İstanbul Maslak Ayazağa bölgesinde yer alan Süperateş Fabrikası'nı satın aldı. 35 bin metrekare alana kurulu Süperateş Tuğla Fabrikası arazisinde satın alma işlemleri tamamlandı.


Mesa Mesken'in satın aldığı Süperateş Tuğla Fabrikası, Maslak Ayazağa Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje alanının imar işlemleri sürüyor. Mesa, Ateş Tuğla Fabrikası arazisine yapacağı projeyi minimum iki yıl içerisinde başlayacak.



Gülcihan...