30 / 04 / 2024

mesa çamlıca konakları

mesa çamlıca konakları

Mesa Çamlıca Evleri'nde 110 daire 5 villa olarak Küçük Çamlıca'da hayata geçiyor. Proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Projenin adresi haberimizde yer alıyor...

Mesa Çamlıca konut fiyatları 1 milyon 670 bin dolardan başlıyor!

Çamlıca'da hayata geçirilen Mesa Çamlıca projesi satışlar devam ediyor. 113 tane konuttan meydana gelen projede 240 metrekare ile 950 metrekare alanlardan oluşan daire tipleri mevcut.

Mesa Çamlıca Konakları!

İstanbul'un Üsküdar'a bağlı Çamlıca bölgesinde yükselen Mesa Çamlıca Konakları 5 adet villa ve 100 adet daireden oluşuyor. Projede dairelerin Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

Mesa Çamlıca konut fiyatları!

Mesa Çamlıca konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Mesa Çamlıca Konakları'nda 1 milyon 600 bin dolara!

Mesa Mesken Sanayi tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen ve içinde 3+1, 4+1 ile 5+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Mesa Çamlıca Konakları'nda fiyatlar 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Mesa Çamlıca'da 1 milyon 490 bin dolar! Teslimler 2015 Temmuz'da!

Mesa Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilen Mesa Çamlıca Projesi'nde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri yer alıyor...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Lale Kısıklı Konakları Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerinde yükselecek!

İstanbul Kısıklı'daki Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerine "Karma yaşam merkezi" inşa edilecek.

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca Konakları fiyat!

Ala Çamlıca Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 11 Ocak'ta başlıyor.

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Mesken Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Mesa Çamlıca projesinde 1 milyon 670 bin TL'ye daire!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi..

Çamlıca Mesa'da konutlar erken teslim edilecek!

Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini vurguladı.boysanoğlu: Yakaladıkları üretim ritmiyle Çamlıca MESAda konutlarını, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi

Çamlıca'da Mesa projesinde teslimler başlıyor!

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

mesa çamlıca konakları Haberi

mesa çamlıca konakları

Çamlıca Mesa Konutları Küçük Çamlıca'da 85 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Çamlıca'nın eşsiz manzarasıyla hayata gelen konutların en küçüğü 240 metrekareden meydana geliyor.


Çamlıca Mesa Mesken Evlerinde daire fiyatları 1 milyon 670 bin dolar ile 2 milyon 680 bin dolar arasında değişiyor. Villa tipi daireler ise 8 milyon 500 bin dolar satışa sunuluyor.


Mesa Çamlıca Evleride her daire için 3 araçlık garaj ve depo alanı imkanı sağlanıyor. Mesa Çamlıca projesi Mesa Mesken Sanayi tarafından hayata geçiriliyor.


Çamlıca'da Kısıklı Mahallesinde konumlandırılan Çamlıca Mesa Konutlarının adresi;


Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar / İSTANBUL


Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim

TEL: 0 216 402 11 15

WEB: http://www.mesacamlica.com/

Merve...