01 / 05 / 2024

Mesa Çamlıca tanıtım ofisi

Mesa Çamlıca tanıtım ofisi

3+1, 4+1 ve 6+1'lerin tasarlandığı Mesa Çamlıca fiyat listesi 1 milyon 490 bin dolardan başlıyor. Mesa Çamlıca Evleri projesinde konutlar Temmuz 2015 yılında teslim ediliyor...

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Konya Can Yaka Konutları'nın daire tanıtımı yapıldı!

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Küçük Çamlıca Korusu imara mı açılacak?

AYDINLIK gazetesi, İBB tarafından hazırlanan, doğal ve kentsel SIT alanı olan Küçük Çamlıca Korusu'nu imara açacak olan haritaya ulaştı. Peki Küçük Çamlıca Korusu imara mı açılacak?

Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Libadiye - Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık ve mühendislik hizmetleri işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Libadiye Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık hizmeti ihalesi 30 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli kontrollük, danışmanlık Ve mühendislik hizmetleri işi danışmanlık hizmeti işi 30 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Mesa Çamlıca ulaşım!

Mesa Çamlıca Evleri Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un en güzel tepelerinden olan Çamlıca'da gerçekleştirilen projenin ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor...

Turizme tanıtım desteği!

Genç girişimci Ezgi Temurtaş, küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak için hayata geçirilen 'Kobilere Destek Programı'm, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Pamukkale'nin tanıtımı için vakıf kurulacak!

Pamukkale'nin sadece Denizli'nin değil, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale ve diğer zenginliklerin tanıtımının daha etkili yapılabilmesi için 'Denizli Tanıtım Vakfı kurulmalı" dedi.

G20 Zirvesi Belek'in tanıtımına katkı sağlayacak!

Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya’nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi’ne hazırlanıyor. Belek’in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, “Zirve Belek’in tanıtımına büyük katkı yapacak.

Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı Konya' da yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 27 Aralık’ta, Mevlana Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Şehir Kimliği Çalıştaylarının sekizincisi çalıştay tanı

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı!

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek: " Şehirlerimiz belli bölgelerinde maalesef kimliklerini kaybetmiş durumda " dedi.Toplantı Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Aydın Tanıtım Günleri 2 gün sürecek!

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin bu yıl ilkini düzenlediği "Aydın Tanıtım Günleri" başladı. Aydın Tanıtım Günleri, İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1 No'lu Hol'de iki gün sürecek

Mesa Çamlıca tanıtım ofisi Haberi

Mesa Çamlıca tanıtım ofisi


Mesa Çamlıca Evleri projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından inşa ediliyor. 5 adet villa ve 100 adet normal dairenin inşa edileceği Mesa Çamlıca fiyat listesi bilgisinden öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Mesa Çamlıca Evleri satılık 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor. Mesa Çamlıca Evleri projesi 22 Kasım 2013 tarihinde yapılacak lansmanla birlikte basına tanıtılıyor.


Mesa Çamlıca Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, açık / kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar mevcut.



Mesa Çamlıca fiyat listesi!


Mesa Çamlıca fiyat listesi normal dairelerin satışlarında 1 milyon 490 bin dolardan başlarken, dubleks dairelerin satışlarında 7 milyon 200 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Mesa Çamlıca...