29 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca ulaşım

Mesa Çamlıca ulaşım

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Çamlıca Mesa Villaları iletişim!

Çamlıca Mesa Villaları iletişim için 0216 402 11 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların alanları 240 metrekareden başlangıç gösteren projede Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Mesa Çamlıca'da yaşam başlıyor!

Toplamda 115 adet konutun yer aldığı Mesa Çamlıca'da yaşam başlıyor. Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın bir bölgede hayata geçirilen projede teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılması öngörülüyor.

Mesa Çamlıca güncel fiyatları!

Daire alanlarının 240 metrekareden başladığı proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca güncel fiyatları 3+1 dairelerin için 1 milyon 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mesa Çamlıca resimleri!

Mesa Çamlıca Evleri Üsküdar'ın Küçük Çamlıca mevkiinde İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip. Projede 110 daire 5 villa bulunuyor. Mesa Çamlıca projesinde dairelerin resimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Mesa Çamlıca ulaşım!

Mesa Çamlıca Evleri Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un en güzel tepelerinden olan Çamlıca'da gerçekleştirilen projenin ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor...

Mesa Çamlıca fiyat listesi!

3+1, 4+1 ve 6+1'lerin tasarlandığı Mesa Çamlıca fiyat listesi 1 milyon 490 bin dolardan başlıyor. Mesa Çamlıca Evleri projesinde konutlar Temmuz 2015 yılında teslim ediliyor...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca 1. Etap 2. Kısım'ın yer teslimini yüklenici firmaya gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Hasan Peker'in Çamlıca arsası Peker GYO'nun mülkiyetine geçti!

Hasan Peker lehine kayıtlı 24 milyon 784 bin 246 TL ekspertiz değerli 2.124,98 metrekareye denk gelen intifa hakları Peker GYO'nun lehine bedelsiz olarak terkin edildi. Hasan Peker lehine intifa haklarının tamamı terkin edilmiş olup, Çamlıca arsanın tam mülkiyeti şirkete geçdi.

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Küçük Çamlıca Kulesi cazibe merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Kulesi’nde yapılan ikinci yayın testlerinin de tam başarıyla tamamlandığını belirterek, tüm radyo yayınlarını Çamlıca Kulesi’ne taşıyarak buradan vermeye başladıklarını bildirdi. 

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi...

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Mesa Çamlıca ulaşım Haberi

Mesa Çamlıca ulaşım


Daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Mesa Çamlıca'da teslimlerin Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Toplam 40 tane dubleks, 5 tane villa, 40 tane bahçeli ve 30 tane ara kat dairesi ile toplamda 115 adet konuttan meydana gelen Üsküdar Mesa Çamlıca Evleri Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın konumda bulunuyor.


Alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişen Mesa Çamlıca Vilları'nda yüzme havuzları, oyun alanları, spor odaları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, buhar odası yer alıyor.


Konut fiyatlarının 1 milyon 670 bin TL'den başladığı Mesa Çamlıca'da yüzde 18 KDV uygulanıyor.


Mesa Çamlıca satış ofisi telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Filiz...