27 / 04 / 2024

MESA Gökada basın toplantısı

MESA Gökada basın toplantısı

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

MESA Gökada basın lansmanı 29 Kasım'da!

Yüksek kalite anlayışıyla inşa ettiği ideal yaşam alanları ile konutun referans markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesi ile lansmana çıkıyor.

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

Mesa Gökada güncel fiyat listesi!

Mesa Gökada güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde konut tipleri bulunuyor.

Mesa Gökada'da yılın son fırsatı! 292 bin TL'ye!

Mesa Gökada projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların fiyatları 292 bin TL'den başlıyor.

MESA Gökada basın toplantısı Haberi

MESA Gökada basın toplantısı


Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin 25 Ocak'ta yapılması planlanan lansman tarihini ileri bir tarihe erteledi.

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasını taşıyan Mesa Gökada projesi 3 blokta toplamda 273 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 

2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Mesa Gökada projesi CarrefourSA AVM'nin yerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 485 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Projenin sosyal alanları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı ve otopark gibi ortak alanlar...