05 / 05 / 2024

mesa gökada konutları iletişim

mesa gökada konutları iletişim

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

Mesa Gökada güncel fiyat listesi!

Mesa Gökada güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde konut tipleri bulunuyor.

Mesa Gökada'da yılın son fırsatı! 292 bin TL'ye!

Mesa Gökada projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların fiyatları 292 bin TL'den başlıyor.

mesa gökada konutları iletişim Haberi

mesa gökada konutları iletişim

Mesa Gökada projesi İstanbul Maltepe'de, üç blokta toplam 273 konuttan oluşuyor. Maltepe Mesa Gökada Evleri'nde bloklar 6, 11 ve 16 katlı olarak planlandı.


11 bin 669 metrekare alanda hayata geçirilen Mesa Gökada'da yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark gibi imkanlar da sunuluyor. 


Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada Maltepe proje teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirlendi. Mesa Gökada Evleri'nde daireler Adalar ve deniz manzarasına sahip. 


Mesa Gökada Maltepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Mesa Gökada projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasını taşıyor


Tel: 444 9 366     

Web: www.mesa.com.tr 

Gizem...