28 / 04 / 2024

mesa grup gökada nerede

mesa grup gökada nerede

Mesa Grup imzasıyla hayata geçirilen Mesa Gökada projesnde toplam 273 daireye yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keltek tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Beheşti Yanar tarafından kuruldu.

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

mesa grup gökada nerede Haberi

mesa grup gökada nerede

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Gökada projesi eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim konumda yükseliyor. Projede toplam 273 daireye yer veriliyor. 


Mesa Gökada Projesi'nde 1+1’den 4+1’e kadar konut tipleri bulunuyor. Üç blok olarak planlanan Mesa Gökada Konutları için ön talepler alınıyor. 


E-5 ve TEM’e kolay erişimi bulunan proje benzersiz konumu ile dikkat çekiyor.  Mesa Gökada Rezidans Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakın mesafede yükseliyor. 


Maltepe Mesa Gökada projesinde daire sahiplerine kapalı havuz ve fitness gibi olanaklar da olacak. Mesa Gökada ön talep başvuru için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.


Tel: 444 9 366 

Web: www.mesa.com.tr   

Gizem...