14 / 05 / 2024

mesa kartal örnek daire

mesa kartal örnek daire

Mesa Kartal örnek daire görüntüleri yayınlandı. Mesa Kartal Rezidans kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır!

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

  Maltepe Mesa Cadde örnek daire!

 İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Mesa Cadde Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Kartal'da 20 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Kartal’ı örnek bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken bu çalışmalar sırasında yeşil alanları ve ağaçları korumaya büyük özen gösteriyor.

Kartal'da yollar genişliyor!

Kartal’ı örnek bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken bu çalışmalar sırasında yeşil alanları ve ağaçları korumaya büyük özen gösteriyor.

Royal Garden Kartal Residence’ın örnek dairesi hazır!

Royal Garden Kartal’da 3+1 tipi konutların birebir örneği yapıldı. 3.50 tavan yüksekliği dahil tüm detaylar gerçek ölçülerle ve gerçek ürünlerle döşendi. Maket yerine evin kendisini görmek ve dokunmak isteyenler satış ofisindeki örnek daireyi gezebilir.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Mesa Marmara Kartal ödeme planı!

Mesa Marmara Kartal ödeme planı kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık!

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık 2+1 daire kalmadı. Mesa Marmara Rezidans Kartal projesinde 3+1'lerin peşin fiyatı 880 bin 200 TL olarak belirlendi...

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 2017 yılı Haziran ayında anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

mesa kartal örnek daire Haberi

mesa kartal örnek daire

Mesa Mesken Sanayii projesi olarak hayata geçirilen Mesa Kartall projesi, Anadolu Yakası içinde Kartal Bölgesi'nde inşa ediliyor. Mesa Kartal örnek daire kısmından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Mesa Kartal satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 32 kattan oluşan tek blok halinde yükselen Mesa Kartal Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Konutların alanlarının 61 metrekareden başlayıp 346 metrekareye kadar yükseldiği Mesa Kartal Evleri teslim tarihi ise 2014 yılının Nisan ayı olarak belirlendi. Proje kapsamında çocuk kulübü, yüzme havuzu, hobi odası, toplantı odaları, yürüyüş alanları ve spor alanları bulunuyor. 


Mesa Kartal örnek daire!