28 / 04 / 2024

mesa kartal satış ofisi

mesa kartal satış ofisi

Dairelerin alanları minimum 38 metrekare, maksimum ise 120 metrekare olarak dizayn edilen Mesa Kartall Rezidans'ta daire fiyatları 257 bin TL'den başlıyor. Peki Mesa Kartall Evleri nerede?

Kartall Mesa telefon!

İstanbul Kartal'da hayata geçen Kartall Mesa Konutları 10 bin 100 metrekare arsa üzerinde hayata geçiyor. Kartall Mesa telefon numarası haberimizde yer alıyor...

Kartall Mesa satılık!

Mesa Kartall Residence 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje 10 bin 100 metrekare arsa üzerinde hayata geçiyor. Kartall Mesa satılık daireler 38 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.

Mesa Kartall'da eviniz de hazır, manzarası da!

Konut teslimleri hemen gerçekleşen Mesa Kartal Residence 32 katlı tek bloktan oluşuyor. Satışları devam eden proje "Mesa Kartall'da eviniz de hazır, manzarası da" sloganı ile tanıtılıyor.

Mesa Kartal teslim tarihi!

Anadolu Yakası içinde Kartal Bölgesi'nde yükselen Mesa Kartal teslim tarihi olarak 2014 yılı belirlendi. Mesa Kartal projesinin 2014 yılı içinde Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor

Kale Daire Kartal satış ofisi!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. Kale Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 175 bin metrekare konut alanına sahip proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor.

AND Kartal satış fiyatları!

AND Kartal satış fiyatları 290 bin liradan başlayarak değişiyor. Anadolu Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Kartal projesi Soğanlık'ta yer alan Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine inşa edilecek...

DKY Ada Residence Kartal satış ofisi!

DKY Ada Residence Kartal satış ofisi telefonu 444 9 359 olarak belirtiliyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.

Daire Kartal satış fiyatları!

Daire Kartal satış fiyatları 254 bin TL'den başlıyor. E-5 Yakacık Yolu'na yakın konumda olan projede anahtar teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak.

Soğanlık AND Kartal satılık!

Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimlerinin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor. 175 bin metrekaresi konut alanından oluşan proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor.

DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'da 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri mevcut. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Ada Konutları Kartal satış ofisi!

DKY Ada Konutları Kartal satış ofisi telefon numarası 444 9 359 olarak belirlendi. 36 ay vade fırsatı ile daire sahibi olunabilen proje 19 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

DKY Ada Kartal satış ofisi!

DKY Ada Kartal satış ofisi için 444 9 359 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5'e 1,5 kilometre uzaklıkta olan projede firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Daire Kartal satış ofisi telefon!

Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi. İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde inşa edilen projede yüzde 4 peşin indirimi yapılıyor.

Tual Adalar Kartal satış ofisi!

Tual Adalar Kartal satış ofisi telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi. Satışların yakın zamanda başlaması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

mesa kartal satış ofisi Haberi

mesa kartal satış ofisi

Mesa Kartall Evleri nerede? sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor. Projenin ödeme planı kapsamında banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı bulunuyor.


Daire fiyatları 257 bin TL ile 1 milyon 225 bin TL arasında değişen Kartall Mesa Konutları 32 katlı tek bloktan meydana geliyor. Proje İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.


Mesa Kartall projesi Mesa Mesken imzası taşıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salonlar mevcut. 


Dinlenme alanları, hobi odası, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu, oyun alanları ve fitness center gibi ortak kullanım alanlarına sahip olan Mesa Kartall 10 bin 100 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Mesa Kartall Evleri nerede?

Kartall Mesa adres: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık...