21 / 05 / 2024

mesa koza rezidans

mesa koza rezidans

Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde yükselen Mesa Koza 66 projesi 2 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde dairelerden oluşuyor. İşte Mesa Koza 66 satış ofisi iletişim bilgileri...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Mesa Bodrum Demirbükü fiyat listesi!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa yer alıyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyat listesi...

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Mesa Bodrum 1.5 milyar lira yatırımla inşa ediliyor!

Demirbükü Koyu’da yeni proje inşa eden Mesa, 1,5 milyarlık proje yapacak. Mesa Bodrum projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor...

Sanatseverler Mesa Koza 66 karma sergisinde buluşuyor!

MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 açtığı karma sergi ile 3-17 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerini buluşturacak.

Mesa Koza 66 davetlileri ile buluştu!

‘Kalite’ ve ‘güven’in adresi, gayrimenkul sektörünün köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 projesi ev sahipliği yaptığı etkinliklerle vadettiği yaşamı yansıtmaya devam ediyor.

MESA KOZA 66 açık sinema etkinliği yarın!

MESA tarafından Ankara'nın Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen MESA KOZA 66 projesinin yaz etkinlikleri açık hava sineması ile devam ediyor. Açık hava sinema gösterimi yarın gerçekleşecek.

Kozyatağı Mesa Koz Rezidans fiyatları!

Kozyatağı Mesa Koz Rezidans fiyatları 642 bin TL'den başlıyor. Mesa Koz Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor...

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

mesa koza rezidans Haberi

mesa koza rezidans

Mesa Koza 66 satış ofisi iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Mesa imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje zemin+35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.


Mesa Koza Evleri kulede 156, yatay blok'ta ise 50 daire olmak üzere toplam 206 konuttan meydana geliyor. 8 bin 766 metrekarelik arazi üzerinde yayılan projede geniş bir vadi manzarası bulunuyor.


Mesa Koza 66 Ankara projesi kule blokta yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. Yatay blokta ise stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Ankara Mesa...