30 / 04 / 2024

Mesa Marmara teslimleri

Mesa Marmara teslimleri

Mesa Marmara Kartal ödeme planı kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara 2017'de teslim edilecek!

Mesa'nın yeni projesi Mesa Marmara Kartal'da yükseliyor. 105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ile 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor.

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Marmara satılık daire!

Toplam 105 adet daireden oluşan Mesa projesi 20 katlı tek bloktan meydana geliyor. Mesa Marmara satılık daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara ödeme koşulları!

Bağdat Caddesi' ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 105 adet daire yer alıyor. Mesa Marmara ödeme koşulları kapsamında 24 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesa Çubuklu 28 Evleri nerede?

Anahtar teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan Beykoz Mesa Çubuklu 28 projesinde 60 ay yüzde 0,72 faiz oranı ile ödeme  yapılabiliyor..

Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 projesi iki katlı 6 blok olarak Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor. Peki Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

Mabeyn Marmara fiyat!

Toplam 224 adet daireden meydana gelen Mabeyn Marmara fiyat listesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2019 Eylül'de yapılacak.

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada daire teslimleri!

Mesa Gökada projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Liv Yapı Liv Marmara teslimleri!

Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Liv Marmara projesinde fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ofis ve cadde mağazalar da bulunuyor...

Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Koz Mesa Konutları tek blok olarak inşa ediliyor. Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Koz Mesa teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken A.Ş. imzasıyla İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Kozm Mesa projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede fiyatlar 642 bin TL'den başlıyor...

Mesa Marmara teslimleri Haberi

Mesa Marmara teslimleri

Mesa Marmara Kartal ödeme planı kapsamında lansmana özel avantajlar devam ediyor. Mesa Mesken imzası taşıyan projede 105 adet daire bulunuyor. 


Konutların 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Mesa Marmara Evleri İstanbul Kartal'da yükseliyor. Projenin Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Mesa Marmara Residence 20 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje  İDO Pendik İskelesine 7 dakika, İDO Kartal İskelesine 1 dakika, Bağdat Caddesi'ne 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Mesa Marmara Kartal ödeme planı!

3+1 konut fiyatları 880 bin 200 TL'den başlangıç gösteren Mesa Marmara Rezidans'ta ödemeler yüzde 30 peşin, yüzde 30'u 1 yıl sonra sonra ara ödeme, yüzde 30'u 2 yıl sonra ara ödeme, yüzde 10'u 24 ay vade şeklinde yapılıyor. 


Kartal Mesa Marmara satış ofisi 

Telefon: 444 9 366 

Web adresi: