01 / 05 / 2024

Mesa Marmara yeni proje

Mesa Marmara yeni proje

20 katlı tek blok halinde yükselen proje toplam 105 adet daireden meydana geliyor. Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Mesa Çengelköy Bosphorus satışta!

Mesa en yeni projesini "Mesa yeniden Çengelköy'de hayata geçirdi. Geçtiğimiz aylarda ön talep sürecinin başladığı projede satışlar başladı.

Mesa yeniden Çengelköy'de!

Mesa en yeni projesini "Mesa yeniden Çengelköy'de" sloganıyla tanıtıyor. Proje için ön talep toplanıyor.

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Mesa Orman 2. Etap geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap için düğmeye bastı...

Mesa'dan 4 yeni proje geliyor!

Mesa, markalı konutta 50 yıllık köklü geçmişi ile güvenin sembolü oldu. 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut üreten Mesa, yeni projeleri ile yoluna devam ediyor.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Mesa Marmara yeni proje Haberi

Mesa Marmara yeni proje

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.  


Mesa Marmara projesinde daire fiyatları 2+1 daire fiyatları 592 bin 200 TL'den, 3+1 daire fiyatları ise 795 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ödemelere göre projede yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 30'luk kısım için 1 yıl sonra, yüzde 30'luk kısım için 2 yıl sonra ara ödeme yapılıyor ve kalan tutar 24 ay taksitlendiriliyor.


Mesa Mesken imzası taşıyan proje  20 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje toplam 105 adet daireden meydana geliyor.


Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika, İDO Kartal İskelesine 1 dakika, İDO Pendik İskelesine 7 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Telefon: 444 9 366 

Web adresi: