29 / 04 / 2024

mesa ve aktürk yapı park oran satış ofisi

mesa ve aktürk yapı park oran satış ofisi

Park Oran projejesinin daire fiyatları 3 oda 1 salon dairelerde 650 bin TL'den başlıyor. Park Oran iletişim bilgisine göre projenin adresi Eski TBMM Lojmanları, Oran/Ankara olarak belirtiliyor...

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’nun depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını belirtti.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Asgari ücrette son dakika! Memur-Sen ve TÜRK-İŞ peş peşe açıkladı! Milyonları ilgilendiriyor! 

TÜRK-İŞ ve Memur-Sen'den, 2023 asgari ücret ile ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte ayrıntılar...

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

Ziraat Bankası ve Türk Telekom el ele verdi! Bu fırsat kaçmaz!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom kampanyası çok konuşulacak. Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı kampanyası başlattı. İşte detaylar!

Türkşeker ve TMO'da deprem! O isimler görevden alındı işte yerine atananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan; aralarında buğday fiyatlarını açıklamadığı için eleştirilen TMO ve Türkşeker’in de olduğu 12 kurumda 19 üst düzey bürokratı görevden aldı. Şeker fiyatlarındaki artışın ardından gelen karar ise dikkat çekti.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

mesa ve aktürk yapı park oran satış ofisi Haberi

mesa ve aktürk yapı park oran satış ofisi



Park Oran projesi Ankara'nın Oran bölgesinde Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı çalışması ile yükseliyor. 


1 oda 1 salon dairelerden 6 oda 1 salon dairelere kadar konut seçeneğinin sunulduğu Park Oran iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Ankara Park Oran projesi  8 ile 34 kat arasında yüksekliklere sahip bloklar şeklinde tasarlandı. 146 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılan Park Oran projesinde 1.832 daire mevcut durumda. 


Park Oran fiyat listesi: 


3+1 dairelerin fiyatları 650 bin TL 

4+1 dairelerin  fiyatları 656 bin 500 TL

5+1 dairelerin  fiyatları 1 milyon 550 bin TL

6+1 dublekslerin fiyatları 2 milyon 70 bin 500 TL olarak belirlendi.