03 / 05 / 2024

Mesa Yamaç Evler

Mesa Yamaç Evler

2004 yılında Mesa İnşaat'ın Kemerburgaz Göktürk mevkinde inşa ettiği toplam 162 konuttan oluşan Mesa Yamaç Evleri'nin 2 etabında bulunan farklı seçenekler sunan 54 konut satışa sunulmuş.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yamaçevler bölgesinin yeni silueti gün yüzüne çıkarken belediye yetkilileri ile hak sahipleri arasında görüşmeler başladı.

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Ankara Yenimahalle'de gecekondu tarihe gömülecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik." dedi...

Ankara Yamaçevler'e dönüşümle 4 bin konut!

Ankara Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi olan Yamaçevler’in yeni silueti gün yüzüne çıktı. Bölgeye dönüşümde 4 bin konut inşa edilecek.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Ankara Beştepe projelerine onay geldi!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek

Ankara Yamaçevler Kentsel Dönüşüm projesine darbe rötarı!

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Külliye’de görüştüğü Yamaçevler Dönüşüm Projesi’nin Bakanlar Kurulu gündemine getirildiğini ancak FETÖ’nün darbe girişimi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini ifade etti.

Efes Antik Kenti'ndeki mozaikler restore edildi!

Efes Antik Kenti'nde bulunan Yamaç Evler 2'deki mozaikler, düzenlenen kurs kapsamında restore edildi.

Mesa Yamaç Evler Haberi

Mesa Yamaç Evler



Bu evlerin içinde huzur var.


MESA YAMAÇ EVLER


Mesa'nın Kemerburgaz'daki konut ve alışveriş merkezi yerleşimlerinin yanıbaşına Göktürk mevkine, toplam 162 konuttan oluşan Mesa Yamaç Evler komşu geliyor. Projenin ilk etabında, büyüklükleri 80 ile 300 m2 arasında değişen 108 konut bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks seçeneklere sahip Mesa Yamaç Evler, her Mesa konutunda olduğu gibi yüksek inşaat kalitesi, deprem güvenli teknolojisi, konfor, çevre ve doğa ilişkisiyle donatılmış olarak, sahiplerini bekliyor.


İstanbul'un her yerinde Mesa ayrıcalığı yaşanıyor.


2. etap evlerimiz satışa sunulmuştur.


MESA


''Konutta Markadır''


Hürriyet  3 Haziran 2004



Abdullah Kutalmış...