21 / 05 / 2024

meşe ağacının üzerine yapılan ev

meşe ağacının üzerine yapılan ev

Karadeniz'de görmeye alışık olduğumuz ağaç evlere bir yenisi daha eklendi. Sakarya'nın Kocaali ilçesinde meşe ağacının üzerine inşaa edilen 8 metre yükseklikte tek odalı ev görenlerin ilgisini çekiyor...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın fiyatları dün rekor seviyelere yükselmesi ile dikkatleri üzerine çekti. Gram altın 1.190 TL seviyesine kadar yükselirken, yatırımcılar 1.200 TL'yi aşacağı tarihi merak ediyor. Gram altının 1.200 TL'yi aşacağı tarih resmen belli oldu! Analistler peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın...

Bekçi alımında son dakika gelişmesi! Bekçi olmak isteyenler hemen bakın! Peş peşe açıklama geldi! Sakın kaçırmayın

Geçtiğimiz günlerde, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 1250 bekçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. Adaylar detayları araştırırken son dakika gelişmesi yaşandı. Bekçi olmak isteyenler hemen bakın! Peş peşe açıklama geldi! Sakın kaçırmayın...

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

TOKİ il il kura tarihleri resmen duyuruldu! 22-28 Ocak kuraları hangi illerde olacak? Peş peşe açıklanan takvime bakın!

TOKİ kura çekimi takvimi 6. etap belli oldu. TOKİ il il kura tarihleri resmen duyuruldu! 22-28 Ocak kuraları hangi illerde olacak? Peş peşe açıklanan takvime bakın!

Dolar 11 gün sonra şıp diye bu kadar olacak! Uzmanı resmen peş peşe açıkladı! Son dakika kırmızı kodlu uyarı geldi!

Dolar bugün yeni bir rekor kırdı bununla beraber analistlerden yeni açıklamalar peş peşe geldi! Analistler peş peşe açıkladı! Dolar tam 11 gün sonra trink diye bu kadar olacak! İşte ayrıntılar...

Benzin ve motorin fiyatlarında petrol depremi! Peş peşe açıklandı! Arabası olan hemen baksın! 

Ham petrol fiyatlarında artış yaşanırken; benzin ve motorine de peş peşe zam yapıldı. Benzin ve motorin fiyatlarında petrol depremi! Peş peşe açıklandı! Arabası olan hemen baksın! 

Euronun yönü resmen belli oldu! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro dolar karşısında güçlenmeye devam ederken yatırımcılar ''euro ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan peş peşe açıklama geldi. Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen bakın...

Müjde! Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımının hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Müjde! Aile Bakanlığı kesinin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

İŞKUR peş peşe açıkladı! İlkokul mezunu olmanız yeterli! 16 bin 965 personel alınacak! Sakın kaçırmayın! 

İŞKUR üzerinden personel alım ilanları peş peşe açıklandı. En az ilkokul mezunu işçi alımı için başvuru koşulları ve detayları da bir bir belli oldu. 16 bin 965 personel alınacak! Sakın kaçırmayın! 

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Dolarda yeni yıl depremi! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Dolar ölüm sınırında mı?

Dolarda yeni yıl depremi! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Dolar ölüm sınırında mı?

Dolar 17 gün sonra tam bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! Görenler feleğini şaşırdı! Bakan bir daha baktı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar doların ne kadar olacağı araştırıyor. Uzman isimlere göre dolar 17 gün sonra tam bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! Görenler feleğini şaşırdı!

meşe ağacının üzerine yapılan ev Haberi

meşe ağacının üzerine yapılan ev


Karadeniz insanı pratik zekası ve icatlarıyla kendinden söz ettiriyor. Karadeniz'de görmeye alışık olduğumuz ağaç evlere bir yenisi daha eklendi. Sakarya'nın Kocaali ilçesinde meşe ağacının üzerine inşaa edilen 8 metre yükseklikte tek odalı ev görenlerin ilgisini çekiyor. Terası da bulunan evde televizyon, ısıtıcı ve internet bulunuyor. 


Kestanepınarı köyünde yaşayan Musa Durdu ile oğlu Ümit evlerinin bahçesinde ki meşe ağacına tek odalı ev yaptı. Yaklaşık 20 metrekare büyüklüğündeki ağaç evi 2 aya yakın bir sürede tamamlayan Durdu, ailesi ve misafirleriyle evde hoşça vakit geçiriyor. Yaz, kış 4 mevsim durulabilen evde internet bağlantısı, ısıtıcı ve su bağlatısı da bulunuyor. 


Alt ve üst katında teras alanı bulunan ağaç evin manzarası içinde kalanları kendine hayran bırakıyor. 

Ümit Durdu, ağaç evin herkesin ilgisini çektiğini söylüyor. Babasının meraklı biri...