29 / 05 / 2024

Mesk Internatıonal Danışmanlık adres

Mesk Internatıonal Danışmanlık adres

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mohamed Mokhımar ve Sondos Mohamed Abdraboh ortaklığında kuruldu. 

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Elena İnternatıonal Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elena İnternatıonal Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Riyad Eltakli ve Saad O.G. Ghweelı tarafından kuruldu.

Arka Internatıonal İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arka Internatıonal İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Can Polat, Iman Safar Rıza Delbarı tarafından kuruldu.

Noon Noor Internatıonal Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noon Noor Internatıonal Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Rana Muhammad D. Noon tarafından kuruldu.

Hıve Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıve Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Abbas Sakarvala tarafından kuruldu.

Safir Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık  Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kapmaz tarafından kuruldu.

Hossaıns Internatıonal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hossaıns Internatıonal Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Rashed Hossaın tarafından kuruldu.

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli le Rene Hofer ve Gerhard Haunschıld ortaklığında kuruldu.

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mohamed Mokhımar ve Sondos Mohamed Abdraboh ortaklığında kuruldu. 

Tesra Internatıonal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesra Internatıonal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esra Nur İkram ve Tarık İkram ortaklığında 100 bin TL sermaye ile Kadıköy 'de kuruldu.

Ena Internatıonal Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ena Internatıonal Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Elif Nilay Akgöz tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

T Unıon Internatıonal Emlak Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

T Unıon Internatıonal Emlak Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

Blublaze Internatıonal İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Blublaze Internatıonal İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi, Berin Keçelerli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

Mesk Internatıonal Danışmanlık adres Haberi

Mesk Internatıonal Danışmanlık adres

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mohamed Mokhımar ve Sondos Mohamed Abdraboh ortaklığında kuruldu. 

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. DANIŞMANLIK - her türlü mimarlık,mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar,danışmanlık etüt,araştırma,tasarım,,fizibiliteler ve taahüdünü yapmak.bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. -Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve...