26 / 07 / 2024

Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Habip Perk, Gazi Perk ve Murat Saçak ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Ruslar gayrimenkulde Türkiye'yi mesken tutacak!

Rus vatandaşlar son senelerde Türkiye’den en çok gayrimenkul alan yabancılar arasında İran ve Iraklılardan sonra 3'üncü sırada yer alıyor. Peki sektör temsilcileri konuyla ilgili ne diyor? Rus vatandaşlar gayrimenkulde Türkiye'yi mesken tutacak mı? İşte ayrıntılar...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İzmir'deki 85 gayrimenkulü satıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir ili, Bayraklı, Gaziemir, Karabağlar, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 85 adet mesken nitelikli gayrimenkulü 29 milyon 165 bin TL'ye satıyor...

Mesken Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Investment Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile AMR M.A.M.E tarafından kuruldu.

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 235 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 235 bin TL değerle Berrak Kumataş'a satıldı...

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 310 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310 bin TL değerle Oğuz Uğraş'a satıldı...

Salihli Belediyesi'nden 1 yıllığına kiralık 17 gayrimenkul!

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

Bodrum'da 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli Bodrum İlçesi Bitez Mahallesi Gündönümü Mevkii'nde yer alan dubleks mesken vasıflı gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Mesken Turkey Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Turkey Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi A. Aziz İbrahim S I Al Mahmoud tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleşti. Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı.

Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Habip Perk, Gazi Perk ve Murat Saçak ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

THK Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Mesken nitelikli gayrimenkullerin ihalesi 15-16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Gayrimenkul satışında tapu harcı 2017!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin satışa konu olması halinde, devir işlemi bağlı olunan tapu müdürlüğünden gerçekleştiriliyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu harcı 2017 ne kadar?

Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi


Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50  bin TL sermaye ile bugün Habip Perk, Gazi Perk ve Murat Saçak ortaklığında  kuruldu. 


Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Mesken Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres; Abdurrahmangazi Mah.Sevenler Cd.N.33/2...