01 / 05 / 2024

mesken su iptali nasıl yapılır

mesken su iptali nasıl yapılır

Mesken veya işyeri gibi taşınmaz malınızın su aboneliğini kapatmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda su aboneliği nasıl kapatılır? Su aboneliği iptali nasıl yapılır? İşte su aboneliği kapatma işlemleri...

Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Kiracı su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Neler gerekli?

Bir mesken ya da işyeri kiralamalarında, kiracının abonelikleri de üzerine alması gerekiyor. Bu abonelikler arasında su aboneliği yer alıyor. Peki, kiracı su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Neler gerekli?

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışa çıktı!

Mesa Mesken tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek.

Yeşilyaka Su fiyat!

Mesa Mesken imzasına sahip Yeşilyaka Su projesinde satışlar başladı. Yeşilyaka Su fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışta!

Mesa Mesken tarafından  Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Ekim 2022'de teslim edilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Yeşil Yaka Su projesinin detayları belli oldu!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilecek olan Yeşil Yaka Su projesi için ÇED süreci başladı.

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyatları!

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyatları 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan proje Mesa Mesken ve Nurol İnşaat imzası taşıyor...

Bahçeşehir Gölet Projesi'ne ilginç suç duyurusu!

En son, idare mahkemesinin aldığı plan iptali kararı gündeme gelen Bahçeşehir Gölet Projesi bu kez de ilginç bir suç duyurusuna konu oldu. Gölet’e inşaat yapılmasını istemeye bir grup Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu

Pembelik Barajı için imzalanan Su Kullanım Hakkı Anlaşması’nın iptali isteniyor!

Dersim Kültürel ve Doğal Miras Koruma girişimi adına konuşan Barış Yıldırım, ''Pembelik Barajı ve HES için imzalanan Su Kullanım Hakkı Anlaşması’nın iptaline karar verilmesi gerekmektedir.''dedi.

Eski abonenin su borcunu kim öder?

Mesken ve işyerlerinde aboneliklerden kullanıcı sorumlu oluyor. Kullanıcıların ödemediği abonelik borçları, yeni maliki bağlar mı? Eski abonenin su borcunu kim öder? İşte yanıtı..

mesken su iptali nasıl yapılır Haberi

mesken su iptali nasıl yapılır

Su aboneliği nasıl kapatılır?

Taşınmaz malların su aboneliği gerekli belgelerin temin edilerek bağlı olunan su idaresine müracaat edilerek yapılıyor. Su aboneliği başvurularında, başvuru sahibi: Ev sahibi ise; Tapu fotokopisi; Kiracı ise kira kontratı fotokopisi; Kiracı ise ev sahibinin kimlik fotokopisi ve her ikisinin de T.C. Kimlik Numarası gerekiyor.


Buna karşın kullanmadığınız veya kiraya vereceğiniz mesken veya işyeri gibi taşınmaz malınızın su aboneliğini kapatmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda su aboneliği nasıl kapatılır?


Su aboneliğinin iptal edilmesi için öncelikle bağlı olunan su idaresi müdürlüğüne başvuruda bulunuluyor. Su aboneliği iptali için gerekli belgelerin temin edilmiş olması ve bir dilekçe ile müracaat edilmesi gereliypr.


İstanbul'da İSKİ Abonelik İptali İçin Gerekli Evraklar

-Evinizdeki ya da iş yerinizdeki su sayacınızın son metreküp değerini okuyun ve bir kağıda yazarak yanınıza...