09 / 05 / 2024

Meski yalınayak kanalizasyon çalışmaları

Meski yalınayak kanalizasyon çalışmaları

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekipleri, merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’nde döşedikleri kanalizasyon şebeke hattının yüzde 80’ini tamamladı.

Belediye'den dev fırsat! O ilde 64 adet dükkan kiraya verilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan Mersin il, Toroslar ilçesi, Yalınayak, Esenbel, Akdeniz, Ören (Ortaköy), Karaisalı, Kazanlı mahallesinde yer alan 64 dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Bodrum Epique Island 2017'de açılacak!

Epique Island “Yalınayak Lüks” yaşam tarzı ile kapılarını 2017 yazında Bodrum Tilkicik Koyu’nda açmaya hazırlanıyor.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Tire'deki Bedesten ve Kutu Han restore ediliyor!

Tire'de restorasyonları süren Bedesten, Yalınayak Hamamı ve Kutu Han'da incelemelerde bulunan İzmir Valisi Mustafa Toprak, tarihi eserlerin ayağa kaldırılması konusunda ilçeye pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını söyledi.

Mersin Toroslar'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar, Yalınayak ve Çavuşlu'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayeimenkullerin toplam bedeli 8 milyon 116 bin 75 TL olarak belirlendi.

Mersin Toroslar'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa ihalesi!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar ve Yalınayak mevkiilerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 6 milyon 843 bin 200 TL olarak belirlendi. İhalesi 16 Mart 2016 olarak belirlendi.

Mersin Toroslar'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar ve Yalınayak'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 6 milyon 843 bin 200 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mersin Tarsus ve Toroslar lise ile ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okul ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Meski, Yalınayak'taki kanalizasyon hattının yüzde 80'ini tamam!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekipleri, merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’nde döşedikleri kanalizasyon şebeke hattının yüzde 80’ini tamamladı.

TOKİ Mersin Kemalpaşa Mahallesinde 24 derslikli, Toroslar Yalınayak Mahallesinde 32 derslikli okul yaptıracak!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptıracak.

Mersin Yalınayak ve Karacailyas'a kanalizasyon şebekesi döşendi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Yalınayak ve Karacailyas Mahallelerinin eksik olan kanalizasyon şebekelerini döşedi. Başkan Özcan, altyapı ihtiyacı olan her yere hizmet götürdüklerini söyledi...

Mersin'de 4 adet satılık gayrimenkul: 11 milyon 305 bin TL!

Mersin İli Arpaçsakarlar, Yalınayak ve Çavuşlu mevkiinde yer alan 4 adet gayrimenkulün toplam bedeli 11 milyon 305 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 27 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Meski yalınayak kanalizasyon çalışmaları Haberi

Meski yalınayak kanalizasyon çalışmaları

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, kanalizasyonu olmayan mahalle ve sokaklarda eksikleri giderme adına çalışmaların devam ettiği bildirildi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, altyapısı tamamlanmış bir Mersin oluşturmak için içme suyu şebekesi, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Bu kapsamda ekiplerin, Yalınayak Mahallesi’ndeki kanalizasyon şebekesi yapım işinde 300 ve 400 milimetre çaplarında toplam bin 867 metre kanalizasyon şebeke hattı döşemeye başladığını dile getiren Aybak, bu hattın bugüne kadar yüzde 80 oranında tamamlandığını kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde daha temiz bir çevreye sahip olması için kanalizasyonu olmayan mahallelerdeki projelendirme ve uygulama çalışmalarının kapsamlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Aybak, atıklardan kaynaklı çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşlara daha temiz bir yaşam ortamı...