28 / 04 / 2024

mesut akgül kentsel dönüşüm projeleri

mesut akgül kentsel dönüşüm projeleri

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Server Vakfı tarafından her hafta düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" programına konuk oldu.

Mamak'ta imar hakkı 4'e katlandı!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı çizgiyi devam ettiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda mahalle sakinlerini doğrudan bilgilendiriyor...

Mesut Akgül: 6 mahallede daha kentsel dönüşüm tamamlanacak!

BAŞKENT'TE 5 yılda 220 milyonluk yatırımla Mamak'ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni dönemde de dev projeleri hayata geçireceklerini söyledi. 6 mahallede daha kentsel dönüşümün tamamlanacağının altını çizdi...

Mamak'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Mamak Belediyesi’nin, Gülseren-Anayurt Mahallesi'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

mesut akgül kentsel dönüşüm projeleri Haberi

mesut akgül kentsel dönüşüm projeleri

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Server Vakfı tarafından her hafta düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" programına konuk oldu.  Program kapsamında kentsel dönüşümde belediyelerin rolii konulu sunum gerçekleştiren Akgül. Ankara'nın arazi bakımından üçüncü, nüfus bakımından dördüncü en büyük ilçesi olan Mamak'm kısa zaman içerisinde gerçekleşen değişim ve dönüşümünü anlattı. 

Vakıf binasında gerçekleşen sunuma Akgül'iin yanı sıra Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin. Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ ve vakıf üyeleri katıldı. Mamak'ta uygulanan kentsel dönüşüm projeleriyle ilçenin çehresinin değişerek, cazibe merkezi haline geldiğini ve yaşam alanlarıyla örnek bir ilçe olduğunu kaydeden Akgül. ilk olarak gecekondu sorununu ortadan kaldırmak için hızlı bir imarlaşma ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. 


ÜÇ AYRI YÖNTEMLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM 

Kentsel dönüşümün Mamak'ın değerine değer kattığını kaydeden Akgül, ilçede...