10 / 05 / 2024

Mesut Akoğlu

Mesut Akoğlu

Mefan Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İrfan Erkmenol, Mesut Akoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi'nde kuruldu

Trada Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trada Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Mesut Kuruoğlu tarafından kuruldu.

Çakoğlu İnşaat Ve İş Makineleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakoğlu İnşaat Ve İş Makineleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Genç tarafından kuruldu.

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakoğlu, Tamer Çakoğlu, Ahmet Çakoğlu, Yiğit Çakoğlu ve Hüseyin Yılmaz Çakoğlu ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Mesut Güleroğlu: Emlak piyasası hareketlenecek!

zmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, yeni yılda faiz oranlarının düşmesiyle emlak piyasasının canlanacağını açıkladı.

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur CIA'ye komşu oldu!

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur, ABD’DE CIA karargahının hemen yanında bir malikane satın aldı. Barzani satın aldığı evler için toplamda 58 milyon dolar ödedi.

Gürkan Akoğlu: Deprem değil uygunsuz konut öldürür!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilciliği Tms. Yrd. Gürkan Akoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 20. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Akoğlu, "Deprem değil uygunsuz konut öldürür" diye konuştu.

Tube Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Tube Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Akoğlu ve Erkan    Ülgen ortaklığında kuruldu. 

MS Taş İnşaat Tekstil Turizm Kuyumculuk  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Taş İnşaat Tekstil Turizm Kuyumculuk  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Nacaroğlu tarafından kuruldu.

Colonel Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colonel Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naglqa Kamal Alı ve Mesut Mersinlioğlu ortaklığında kuruldu.

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi Mesut Emre Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mesut Güleroğlu'ndan konut alacaklara uyarı!

Oda üyesi olan emlakçıların artık sözleşmelerle hareket ettiğine dikkat çeken İZMİR Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, "Bir yer kiralıyor ya da satın alıyorsanız, imzaladığınız sözleşmenin bir nüshasını almayı unutmayın" dedi.

Mesut Güleroğlu: İnciraltı imara açılmalı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güleroğlu, İzmir’in en büyük sorununun yeni arsa üretilmemesi olduğunu ifade etti.

Mesut Akoğlu Haberi

Mesut Akoğlu

Mefan Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İrfan Erkmenol, Mesut Akoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Mefan Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında mimarlık şehircilik dekorasyon inşaat mühendisliği peyzaj ve çevre mühendisliği ve diğer mimarlık mühendislik konularında ilgili projeleri yapmak uygulamak bir kısım projeleri sair şahıs ve kurumlara yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mefan Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, Sofyalı Sokak, Hamson Apartmanı,...