28 / 04 / 2024

Mesut Arslan

Mesut Arslan

Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor. Arslan Foça'ya yerleşecek.

Tema İstanbul, CNR Expo'da görücüye çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, geçen yıl yoğun ilgi gördüğü Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na tekrar katılıyor. Projenin fuarda büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Mesut Arslan: Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje!

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi.

Mesut Arslan: Tema İstanbul sürdürülebilirlik açısından da dünya çapında bir örnek!

MIPIM 2014’ te yoğun ilgi çeken Türkiye’ nin sembol projesi Tema İSTANBUL, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmasının konferans bölümüne de damgasını vurdu. Mesut Arslan konu ile ilgili açıklama getirdi...

Tema İstanbul başarılarını, Emlak 2013 Fuarı'na da taşıdı!

İnşaat sektörünün önde gelen kurumları MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ VE KANTUR-AKDAŞ Ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük projesi Tema İSTANBUL, EMLAK 2013 Fuarı'nda ilk kez görücüye çıktı...

Seralp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seralp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil Doğruyol ve Mesut Arslan ortaklığında kuruldu. 

Mesut Arslan, Tema İstanbul'dan ayrılıyor!

Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor. Arslan Foça'ya yerleşecek.

Mobilyacılardan Mesut Akgül’e teşekkür ziyareti!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Samsun Yolu üzerindeki mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Dicle Begüm Arslan kimdir?

Mimar Dicle Begüm Arslan kimdir? Dicle Begüm Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Begüm Arslan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Begüm Arslan..

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak yaptırdığı Millet Mahallesi Mesut Göçmen Spor Tesisleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Mesut Göçmen Tesisleri hizmete açıldı!

Mesut Göçmen Spor Tesisleri'nin açılışında konuşan Başkan Recep Altepe, Bursa’nın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımları Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelere yayarak, şehri her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içerisinde oldu

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak Millet Mahallesi’ne yaptırdığı Mesut Göçmen Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Tema İstanbul yabancıya değil yerli müşteriye satıldı!

3 bin 31 konutun bulunduğu Tema İstanbul'da her gün 100 aile yeni evlerine taşınıyor. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan,şu ana kadar 2 bin 400 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 konut teslim edildi!

3 bin 31 konutun bulunduğu Tema İstanbul'da her gün 100 aile yeni evlerine taşınıyor. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, şu ana kadar 2 bin 400 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 aileye konut teslimi yapıldı!

Tema İSTANBUL'da şu ana kadar satışlar %85’in üzerine çıktı. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Belirli bir plan ve takvim dahilinde bugüne kadar toplam 2.400 aileye konutlarını teslim ettik” dedi.

Neşat Arslan: Buca 10 yılda hiç değişmedi!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan İlçesinin son 10 yıldır aynı olduğunu gelişimi ve değişiminin olmadığını belirtti. Arslan, ilçe için yapılması gerekenleri anlattı.

Kars Mesut Yılmaz Parkı restore edilecek!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Hüseyin Arslan:Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı!

'Ukrayna'ya Yatırım: KamuÖzel Sektör İş Birliği Geliştirilmesi Programı ve Türkiye Deneyimi' konferansında sunum yapan Hüseyin Arslan "Türkiye sağlık sektöründe büyük atılımlar yaptı" dedi.

Mesut Arslan Haberi

Mesut Arslan

Tema İstanbul projesinin hayata geçirilmesinde en önemli isimler arasında yer alan Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor.


Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan ay sonunda görevinden ayrılıyor.


Arslan Foça'ya...