06 / 05 / 2024

Mesut Ercan İnşaat

Mesut Ercan İnşaat

Konya’nın gecekondu ve terk edilmiş mahallelerine modern binalar inşa eden Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor. Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ile sektöre dair meselelerden konuştuk.

Mesut Ercan İnşaat 10. yılını kutladı!

Konya'da inşaat sektöründe yaptıkları projelerle adından sıkça söz ettiren Mesut Ercan İnşaat, gerçekleştirilen etkinlikle 10. yılını kutladı. Etkinliğe Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Mevlana Vergi Dairesi Müdürü Ali Yükseksoy da katıldı...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mesut Yavuz tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ümit ve Serhat Gündüz ortaklığında kuruldu!

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Mesut Dolu tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

İnşaat Mühendisi Mesut Işık 25 yıl sonra ameliyat oldu!

25 yıldır böbreğindeki taşla yaşayan İnşaat Mühendisi Mesut Işık,  Üroloji ve Androloji Uzmanı Op.Dr. Evren Işık’ın gerçekleştirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Taş Yapı, Ercan Havalimanı'nı ayağa kaldırdı!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Taş Yapı, KKTC'de Ercan Havalimanı'nın inşaatına başlıyor. Firma, 38 yıldır yapılması planlanan havalimanı ile atağa geçti.

Mesut Ercan İnşaat Haberi

Mesut Ercan İnşaat

Konya’nın gecekondu ve terk edilmiş mahallelerine modern binalar inşa eden Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor. Konya'nın terk edilmiş bölgelerine yaptığı milyonlarca liralık yatırımlarla sektörde adından sıkça söz ettiren Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ile sektöre dair meselelerden ve inşaat sektörü adına yapmış oldukları yatırımlardan konuştuk.


İnşaat serüvenine nasıl başladınız?

Ben inşaat bölümünden mezun değilim. Küçük yaşlardan beri inşaatlarda büyüdüm. Sırtıma yatağımı ve yorganımı sardım, Afyon ve civarındaki il ve ilçelerde rahmetli amcam, dayım ve büyükbabam ile inşaatlarda işçilik yaptım. Lise yıllarıma doğru, sıva ve taş duvar ustası olarak, ustalığa terfi ettim. Buna rağmen ‘baba mesleğidir’ diyerek demiryollarında çalışmayı seçtim. İlk görev yerim Kayseri oldu. Daha sonra Afyon’a ardından ise sosyal hayatını çok sevdiğim Konya’ya yerleştim. 23 senelik...