16 / 05 / 2024

Mesut Gül

Mesut Gül

Özgün Bölme Duvar Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ağca, Ferdağ Binat, Mesut Gül tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos'ta kuruldu

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye doğum hediyesi 80 milyonluk malikane!

İngiltere'nin Arsenal takımında top koşturan ünlü futbolcu Mesut Özil, yeni doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye doğum hediyesi olarak 80 milyonluk malikane satın aldı....

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Boğaz'dan ev bakıyor!

Futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Çiftin Boğaz'da ev arayışına girdiği, yeni evleri için 25 milyon TL'yi gözden çıkardıkları öğrenildi.

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye 15 milyon TL’lik ev!

Arsenal'de futbol kariyerine devam eden Mesut Özil’in Amine Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon liraya ev aldığı iddia edildi

Mesut Özil ve Amine Gülşe yalı dairesi bakıyor!

Mesut Özil ve Amine Gülşe İstanbul'da yalı dairesi bakıyor. Baharda evlenmeyi planlayan çift Mesut Özil'in jestleri ile konuşuluyor.

Amine Gülşe'den kardeşine 600 bin TL'lik ev!

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ile aşk yaşayan oyuncu Amine Gülşe, kardeşine ev  hediye etti.. Güzel oyuncu, İsveç'teki villa için yaklaşık 600 bin TL ödedi.

Amine Gülşe sevgilisinin evini yeniden düzenledi!

Amine Gülşe Mesut Özil'in evini dekore etti. Mesut Özil ile aşk yaşayan Amine Gülşe sevgilisinin evini yeniden düzenledi.

Amine Gülşe Mesut Özil’in Londra'daki malikanesine taşındı!

Amine Gülşe, tatili biten nişanlısı Mesut Özil’i yalnız bırakmıyor. Güzel oyuncu, Özil’in Londra’daki 144 milyon liralık malikanesine yerleşti.

Mesut Güleroğlu: Günlük kiralık evler daha sık denetlenmeli!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'de son zamanlarda büyük rağbet görmeye başlayan günlük kiralık evlerin fuhuş ve terör amaçlı kullanılabileceğine dikkat çekti.

Bursa Mesut Göçmen Tesisleri hizmete açıldı!

Mesut Göçmen Spor Tesisleri'nin açılışında konuşan Başkan Recep Altepe, Bursa’nın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımları Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelere yayarak, şehri her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içerisinde oldu

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Mesut Gül Haberi

Mesut Gül

Özgün Bölme Duvar Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ağca, Ferdağ Binat, Mesut Gül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Özgün Bölme Duvar Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hisselerinden 40 bin TL'lik kısım Bülent Ağca, 30 bin TL'lik kısımlardan biri Ferdağ Binat ve diğeri ise Mesut Gül'e ait. 


Özgün Bölme Duvar Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü yurt içinde ve yurt dışında ofis,fabrikaev vb.iç ve dış tasarım,uygulama ve dekorasyon işlerini yapmak,yaptırma ve kullanacağı malzemelerin imalatını yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özgün Bölme Duvar Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Semah Sokak, No:25 Kat: Giriş...