29 / 04 / 2024

Mesut Özil kripto para

Mesut Özil kripto para

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil’in merak uyandıran sosyal medya paylaşımından sonra, kendi kripto parasını çıkaracağı öğrenildi.

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkarıyor!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil’in merak uyandıran sosyal medya paylaşımından sonra, kendi kripto parasını çıkaracağı öğrenildi.

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Rasim Ozan Kütahyalı'dan kripto para açıklaması! 

Kripto para borsası Thodex sonrasında faaliyetlerinin durdurması sonrasında paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, "Bitay" isimli bir paradan söz ederek, kendisine şikayetler geldiğini söyledi. 

Uzmanlardan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Thodex yöneticisi, 2 milyar doları yurt dışına küçük bir harici disk ile kaçırdı. "Soğuk cüzdan" şeklinde isimlendirilen bu cihaz, kripto paraları muhafaza ediyor, depoluyor ve koruyor. Peki kripto paranın kasası nasıl kullanılıyor? İşte kripto parayla ilgili detaylar...

Kripto piyasasında son durum: Analistler ne diyor?

Türkiye’deki Thodex krizi devam ederken, ABD Başkanı Joe Biden’ın sermaye kazançlarıyla ilgili vergi planı, kripto paralarda sert satışlar yarattı. Peki kripto piyasasında son durum ne? Analistler ne diyor?

Kripto paralarda sıralama değişti! Dogecoin 7. sıraya geriledi!

Kripto para birimleri geçen hafta üst üste kırdığı rekorların ardından düşüşe geçti. Her ne kadar toparlanmaya çalışsa da dalgalı seyir izleyen kripto paralarda sıralama değişti.

Kripto para piyasasına lisans ve sermaye şartı gelmeli!

Kripto para yatırımcılarının 5 milyonu geçtiği Türkiye’de Thodex vurgunu gündemde bomba etkisi yarattı. Uzmanlar bir daha bu gibi mağduriyetlerin oluşmaması amacıyla ilk olarak lisans ve sermaye şartının koyulmasını ayrıca kripto varlıkların saklama koşullarının düzenlenmesi gerektiğini belirtiyor. 

Kripto para değişikliği normal ticareti etkiliyor mu?

Bahçeşehir Üniversitesi MBA Lisansüstü Öğretim Görevlisi Dinçer Karaca, 30 Nisan'da yürürlüğe girecek olan “Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik’ hakkında değerlendirmede bulundu. 

Kripto pazarında neler oluyor: Uzmanlar arasında fikir ayrılığı!

Türkiye’deki Thodex krizi devam ederken, ABD Başkanı Joe Biden’ın sermaye kazançlarıyla ilgili vergi planı, kripto paralarda sert satışlar yarattı. Peki kripto pazarında neler oluyor? Uzmanlar ne diyor? İşte detaylar...

Yerli kripto borsalarından peş peşe açıklamalar!

Bitexen ve Paribu yönetimi son günlerde kripto para piyasalarındaki yaşanan yeni gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Kripto paralar ve tehlikeler 8 soruda tüm detaylarıyla!

Kripto para birimi olan Thodex’te yaşananlar son zamanlarda Türkiye'nin gündeminde ilk sırada yer aldı. Thodex’in sahibi Faruk Fatih'in Özer, binlerce kişiye ait milyonlarca dolarla yurtdışına kaçtığı iddialara üzerine kripto paraya olan güven bir hayli azaldı.

Şahap Kavcıoğlu'ndan kripto para açıklaması!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, son günlerde gündemden düşmeyen kripto paralarla ilgili konuştu. Kripto paralara ilişkin dünyada altyapı, düzenleme veya kontrol sisteminin olmadığına dikkat çeken Kavcıoğlu, bu konunun oldukça hassas olduğunu dile getirdi. 

Mesut Özil kripto para Haberi

Mesut Özil kripto para

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kendi kripto parasını çıkarıyor. Cumhuriyet Gazetsi'nde yer alan habere göre; kısa zaman önce Twitter hesabından "Heyecan verici şeyler çok yakında" ifadeleriyle paylaşımda bulunan Mesut Özil'in kendi kripto parasını piyasaya süreceği öğrenildi.

Özil geçtiğimiz sene kurduğu M10Streetwear markası altında hayata geçirdiği kripto parayı piyasaya sürecek.

Özil'in kripto parasını satın alan kişilere, Bitcoin ile takas etme imkanı sunulacak ve M10 markasından gerçekleştirdiği alışverişlerde indirim kazanacak. Ayrıca, bazıları da Özil ile tanışma fırsatnı yakalayabilecek.

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

BJK Token mı geliyor?

Bitcoin altının yerini alacak...