15 / 05 / 2024

mesut yılmaz villa mı aldı

mesut yılmaz villa mı aldı

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa imara uygun olmaması nedeniyle kapısına kilit vuruldu.

Yılmaz Özdil'in villası mühürlendi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa, imara aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlendi. Görüntülediği mühürde, "Bu inşaat ruhsat ve eklerine aykırı olduğundan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Yılmaz Özdil kaçak villadan 7.8 milyon kazanç sağladı iddiası!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villa skandalı büyüyor. Özdil, yalan beyan vererek 19 bin 638 TL'ye villası için yapı kayıt belgesi aldı, böylece Özdil'in villadan 7.8 milyon kazanç sağladığı ileri sürüldü...

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villası için yıkım kararı!

Bitez’deki villasının ruhsata aykırı olduğu öğrenilen Yılmaz Özdil’e ait villanın Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi. Özdil’in 142 metrekareden 310 metrekareye çıkardığı kaçak villa için 3 gün içinde yıkım kararı verildi...

Burak Yılmaz'dan servetlik tadilat!

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Beykoz Acakent'ten bir villa satın almıştı. Milli futbolcu, bin metrekarelik villayı yeniledi.

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki villası dudak uçuklatıyor!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz'ın Beykoz Acarkent'ten aldığı villa dudak uçuklatıyor.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

Rize Çayeli'ndeki Mesut Yılmaz Parkı yıkılıp mescit yapılacak!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Hacıbaşı Camisi'nin restorasyon çalışması için bir yıl kapalı kalacak olması nedeniyle belediyenin geçici mescit yapmak üzere Mesut Yılmaz Parkı'ndaki ağaç ve oturma gruplarını sökmesi tartışma yarattı.

mesut yılmaz villa mı aldı Haberi

mesut yılmaz villa mı aldı

51 villadan oluşan ilk etap projenin başlaması ve satışa çıkması nedeniyle düzenlenen brunch’a çok özel davetliler katıldı. Bentur’un sahibi Kadir Ruhi Uğur İnşaat’ın proje sahibi olduğu, ERP Yapı’nın yapım ve satışını üstlendiği projenin kurdelesini eski Başbakan Mesut Yılmaz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kadir Ruhi Uğur ve ERP Yapı sahibi Cenk Erpolat birlikte kestiler. Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi. Mesut Yılmaz’a ‘Göl Konakları’nda komşu olmanın bedeli ise 850 bin dolardan...