06 / 05 / 2024

Met-Gün İnşaat adres

Met-Gün İnşaat adres

Met-Gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Ezer tarafından kuruldu.

Met-Gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Met-Gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Ezer tarafından kuruldu.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Çanakkale Bayramiç Hükümet Konağı'nın ihalesi yarın!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Nuhoğlu İnşaat Emlak'ın acı günü! Nedim Nuhoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Emlak'ın sahibi Cengiz Nuhoğlu'nun kardeşi Nedim Nuhoğlu hayatını kaybetti. Nedim Nuhoğlu'nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölcük Merkez Camii'nden kaldırılacak.

Güriş İnşaat'ın acı günü! Tanrıkut Mete Teoman vefat etti!

Güriş İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi'nin 38 yıllık eski Genel Müdürü Tanrıkut Mete Teoman vefat etti. Güriş İnşaat ve Mühendislik A.Ş., taziye ilanı yayınlattı.

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi, Yolcuzade İskender Caddesi'nde kuruldu.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Göçay İnşaat'ın acı günü! İbrahim Ethem Özbay vefat etti!

Göçay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen'in dayısı İbrahim Ethem Özbay hayatını kaybetti. İbrahim Ethem Özbay'ın cenazesi dün Aydın Bozdoğan Camii'nden kaldırıldı.

Birleşim İnşaat'ın acı günü! Cavide Güler vefat etti!

Birleşim İhtiyaç Maddeleri Teks. İnş. Otom. Paz. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin ortaklarından Serhat Kanlıca'nın anneannesi Cavide Güler vefat etti. Birleşim İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Ruto İnşaat'ın acı günü! Fatma Diker vefat etti!

Ruto İnşaat'ın Onursal Başkanı Cemal Diker'in 75 yıllık eşi Fatma Diker 7 Mayıs Cumartesi günü vefat etti. Fatma Diker'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çengelköy Mezarlığı'ndaki Kerem Aydınlar Camii'nden defnedilecek.

GİT İnşaat'ın acı günü! Fatma Boz vefat etti!

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Aytuğ ve Emre Çiltaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Met-Gün İnşaat adres Haberi

Met-Gün İnşaat adres

Met-Gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Ezer tarafından kuruldu.

Met-Gün İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Bina yol su elektrik kanalizasyon baraj tesisleri rıhtım liman....prefabrik sanayi tesisleri kurmak

Adres: Maslak Mah. Büyükdere Cad. Metgün Plz. N.231/1 SARIYER