04 / 05 / 2024

Met İşletmecilik kimin

Met İşletmecilik kimin

Met İşletmecilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan İkiz ve Erdinç Avcı ortaklığında kuruldu. 

Met İşletmecilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met İşletmecilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan İkiz ve Erdinç Avcı ortaklığında kuruldu. 

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Tarsus Belediyesi Hükümet Konağı için tapu takası yapıldı!

Tarsus'un çağdaş ve modern bir hükümet konağına kavuşması için kolları sıvadıklarını ve önemli bir adım attıklarını belirten Kaymakam Bekir Atmaca, "Yıllardır kullanılan mevcut hükümet konağı artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi.

Hükümet bütçe harcamalarında kiraya ne kadar pay ayırıyor?

Anadolu Gazetesi'nin yazarlarından Salim Taşçı bugünkü yazısında hükümet bütçesinde ödenen kira miktarından bahsetti. İşte Salim Taşçı'nın o yazısı..

Beyşehir Hükümet Konağı restore edildi!

Tarihi eserlerin restore edilerek günümüze kazandırılması çalışmalarına büyük önem veren Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir’de bulunan eski hükümet konağını restore ederek ilçeye kazandırdı.

Menemen Yeni Hükümet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menemen'de inşaatı tamamlanma aşamasına gelen yeni Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı, Toprak işçilik ve bazı yapım eksikliklerinin ivedilikle yerine getirilmesini, zamanında bitirilmesini istedi.

Amasya Hükümet Konağı akıllı bina sistemiyle donatıldı!

Amasya Hükümet Konağı’nın makam odası ve toplantı salonu akıllı bina sistemi ile donatıldı. Vali Çomaktekin, “Bu sistemlerin projeye dahil edilmesiyle birlikte binamızın tamamlanması planlanandan bir miktar daha fazla zaman aldı. " dedi.

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı için arsa tahsisi yapıldı!

Alaşehir'de Hükümet Konağı projesi için geri sayım başladı. İlçe Kaymakamı Osman Bilgin yeni Hükümet Konağı projesinin 2016 yılı programına alındığını ve konak için arsa tahsisinin yapıldığını belirtti.

Artvin Ardanuç'taki eski hükümet binası restore ediliyor!

Artvin Ardanuç Adakkale’de bulunan Osmanlı’dan kalma yaklaşık 500 yıllık eski hükümet binasının restorasyonuna başlandı. Bina Artvin ve Erzurum Kültür Müdürlüğü tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilecek.

Ordu Yeni Hükümet Konağı için ödenek bekleniyor!

Ordu’da Karayolları arazisinde inşa edilmesi planlanan yeni Hükümet Konağı’nın son detayları belli oldu. Projesi tamamlanan Yeni Hükümet Konağı’nın ihalesinin yapılması için bütçesinin tamamlanması bekleniyor.

Beydağ eski hükümet Konağı kent müzesi olacak!

İzmir'in Beydağ İlçesi'nde Kaymakamlık, Belediye ve Ödemiş Müze Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürütülen kazı çalışmaları kapsamında Hükümet Konağı yeniden düzenlenerek kent müzesi olarak turizme hizmet edecek.

Bitlis Adilcevaz’a yeni hükümet konağı yapılacak!

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde vatandaşların tüm bürokratik işlemlerini tek çatı altında çözebilmesi amacıyla yapılması planlanan yeni hükümet konağı projesinin 2016 yılı programına alındığı bildirildi.

Amasya Hükümet Konağı restore edildi!

Amasya’da yaklaşık 70 yıllık Hükümet Konağı binasında 3 yıldır süren restorasyon ve güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Çomaktekin, peyzaj ve çevre düzenlemesi süren binanın avlusuna iki çam fidanı dikti.

Met İşletmecilik kimin Haberi

Met İşletmecilik kimin

Met İşletmecilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan İkiz ve Erdinç Avcı ortaklığında kuruldu. 

Met İşletmecilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir,kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyonve organizasyon işlerini yapar.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çaybahçeleri açar, kiralar, kiraya verir...