04 / 05 / 2024

metahan kavuk serbest mi bırakıldı

metahan kavuk serbest mi bırakıldı

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bazı taşınmazlar için teklif toplanacak!

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Mersin Serbest Bölgesi'ndeki taşınmazların faaliyet ruhsatı süresince kullanıma verilmesine yönelik teklif toplanacak.

Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İstanbul Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı "İstanbul İhtisas Serbest Bölgesi" olarak değiştirildi.

Yeni nesil serbest bölgeler tasarısı TBMM'nin gündeminde!

Türkiye Büyük Millet Meclisi, ekonomi yasalarını gündemine alacak. Serbest Bölgeler Kanun Tasarısı ile Ahilik Fonu kurulmasına ilişkin düzenlemelerin bu hafta yasalaşması bekleniyor...

Bina yükseklikleri serbest olarak belirlenemeyecek!

Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi. İmar planlarında bina yükseklikleri serbest olarak belirlenemeyecek...

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeni imar kanunu ile camilerde yükseklik serbest mi olacak?

Yeni imar kanunu önerisinde yüksekliğin serbest olabileceği alanlara camiler dahil edildi. Öneride ‘ibadethaneler ve tarımsal amaçlı silo yapılarının kendine özgü yapıları gereği yüksek yapılar olabileceği” ifadesi kullanıldı...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kartal soruşturmasında 2 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı!

Kartal'da 21 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı facia kapsamında başlatılan soruşturmada 4 kişi gözaltına alınmıştı. 4 kişiden 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gayrimenkul zengini Mıng Vancou kefaletle serbest bırakıldı!

Kanada'da tutuklanan Çinli teknoloji şirketi Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou, 7 milyonu nakit ve 3 milyonu gayrimenkul olmak üzere 10 milyon Kanada doları kefaletle şartlı serbest bırakıldı.

Serbest bölgelerdeki gayrimenkul sözleşmelerinde döviz istisnası!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında Karar’da yeni değişiklikler yapıldı. Değişiklik yapılan tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, serbest bölgelerde yer alan gayrimenkul sözleşmelerine döviz istisnası getirildi.

Kilis'te serbest ticaret bölgesi kurulması için proje hazırlandı!

Kilis Öncüpınar Gümrük Kapısı alanında "serbest ticaret bölgesi" kurulması için hazırlanan "Medine Pazarı" Projesi'nin TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a sunulduğu ifade edildi.

Gözaltına alınan Yeni Havalimanı işçilerinden 160'ı serbest bırakıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eylem yapan işçiler gözlatına alınmıştı. Gözaltına alınan yüzlerce işçiden 160'ının serbest bırakıldı...

metahan kavuk serbest mi bırakıldı Haberi

metahan kavuk serbest mi bırakıldı

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında mahkemece serbest bırakılan 7 şüpheli hakkında itiraz üzerine tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.


Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, kapatılan Gediz Üniversitesinin kurucu üyelerinden Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk ve Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş'ın da bulunduğu 7 zanlının çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.


Savcılığın itirazını değerlendiren İzmir 4. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheliler hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.


İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile kapatılan Gediz Üniversitesinin kurucu üyelerinden Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk, Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş ve eski Zaman gazetesi Ege...