08 / 07 / 2024

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi adres 

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi adres 

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Çokyaşar tarafından kuruldu. 

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodya Metalürji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Utku Duman tarafından kuruldu.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Newmsa Metal Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Newmsa Metal Kimya Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 319 bin 973 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Keskin tarafından kuruldu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Sanbar İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanbar İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Demir tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi adres  Haberi

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi adres 

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Çokyaşar tarafından kuruldu. 

Metazinc Metalürji Sanayi Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü metal, demir ve çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platin, U demiri, L demiri, flans, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, transit ticareti, uluslararası ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü maden cevheri, konsantre cevher, ham maddenin, yarı mamullerin veya mamullerin alımını, satımını, imalini, transit ticareti, uluslararası ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Yurtiçi ve yurtdışında her türlü metal ve renkli metal ile metal hammadde ve madenlerinin islenmesi, transit ticareti, uluslararası ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 4. İlgili mevzuata riayet etmek üzere her türlü metalden oluşan atık...