12 / 05 / 2024

Mete Arslan

Mete Arslan

Rema Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Mete Arslan Şube Müdürlüğü tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Sofa Cadde'de kuruldu.

Ahmet Arslan: Büyümenin anahtarı inşaat!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 26'ncı Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Nuri Arslan: Nazilli'de yatırımın önünde arsa engeli var!

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Arslan'dan Lapseki Yat Limanı projesine destek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Lapseki'ye yapılacak yat limanı projesine destek vereceğini açıkladı. Arslan yat limanının en kısa sürede çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Ulaştırma Bakanı Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi.

Ahmet Arslan'dan 3. Havalimanı finansörü açıklaması!

Hollandalı firma 3. Havalimanı finansmanından çekildi iddialarına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yanıt verdi. Bakan Arslan; 'Tek firmanın çekilmesi projeyi etkilemez.' dedi.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Ahmet Arslan İzmir projelerini anlattı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, İzmir ve çevresindeki projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Arslan, İzmir'in önemli bir ana koridor hattında olduğunu söyledi.

Ahmet Arslan'dan Kars, Ardahan ve Iğdır'a yatırım çağrısı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,İzmir'de Kars, Ardahan ve Iğdır Federasyonu temsilcileriyle buluştu. Bakan Arslan, 23 ili kapsayan "Cazibe Merkezleri Programı" hakkında açıklama yaptı.

Ahmet Arslan'dan 3 havalimanı hakkında açıklama!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, milletvekillerini ziiyaret etti. Arslan, ülkenin yeni yatırımlarını yaptıkları gibi sosyal sorumluluk çerçevesinde de yine vatandaşlara hizmet ettiklerini belirtti.

Vedat Arslan: KDV indirimi endişeleri giderdi!

Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, Bakanlar Kurulu kararıyla resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren konutta KDV düzenlemesi hakkındaki görüşlerini bildirdi. İşte Vedat Arslan'ın o yorumu...

Ahmet Arslan: Dünyanın en büyük köprüsünü yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Dünyanın en büyük köprüsünü yapmış olacağız. Bu, 'Türkler'de çok oluyor' lafının tam da ispatı." dedi.

Ahmet Arslan'dan Kayseri'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kayseri-Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren projesine ilişkin açıklama yaptı. Arslan, projenin ihalesini bu sene yapıp, 4 sene içerisinde de bitirip, Kayseri'nin ve Kayserililerin hizmetine sunulmasını planladıklarını söyledi.

Mete Arslan Haberi

Mete Arslan

Rema Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Mete Arslan Şube Müdürlüğü tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


Rema Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi iş konusu; -Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 


Rema Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi adres: Başakşehir, Avni Akyol Bulvarı, Sofa Cadde Üstü projesi, B Blok, No:13 Asma...