28 / 04 / 2024

Metemtur Otelcilik yönetimi

Metemtur Otelcilik yönetimi

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hanife Kahraman Metemtur Otelcilik yönetim kurulu üyesi oldu.

Metemtur Otelcilik finansal tablolarını açıkladı!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak- 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tablolar...

Metemtur Otelcilik faaliyet raporu!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak- 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Metemtur Otelcilik olağandışı fiyat ve miktar hareketini yayınladı!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.

Metemtur Otelcilik yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı!

Metemtur Otelcilik Yatırım Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik Yatırım Sanayi A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı.

Metemtur Bodrum Eskiçeşme'deki konutlarını sattı!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiindeki konutlarını sattı.

Metemtur Otelcilik otoriteye bağlı mali tablo verdi!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri otoriteye bağlı mali tablo verdi.

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri 9 aylık faaliyet raporunu yayımladı!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla, 01/01/2014 - 30/09/2014 döneminine ait faaliyet raporunu yayımladı. İşte açıklanan 9 aylık faaliyet raporu...

Metemtur Otelcilik yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Metemtur Otelcilik komite atamalarını yayınladı!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. komite atamalarını yayınladı...

Hanife Kahraman Metemtur Otelcilik yönetim kurulu üyesi oldu!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hanife Kahraman Metemtur Otelcilik yönetim kurulu üyesi oldu.

Metemtur Otelcilik Bodrum Eskişeşme'de arsa payı karşılığı inşaat yapıyor!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik Bodrum Eskişeşme'de arsa payı karşılığı inşaat yapıyor...

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Canan Sümer, Murat Osman Sümer tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beykoz, Anadoluhisarı, Kızılserçe Sokak 'ta kuruldu.

Metemtur Otelcilik yönetimi Haberi

Metemtur Otelcilik yönetimi

Metemtur Otelcilik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 15.09.2014 tarihinde toplanarak,


Şirketimizde İrfan Yalçın'ın istifası ile boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliği'ne ilk yapılacak Genel Kurul'da onaylanmak üzere 44428077466 T.C. kimlik numaralı Aslı Hanife Kahraman'ın atanmasına karar vermiştir.


Kamuoyunun bilgilerine...