28 / 04 / 2024

Metin Demir

Metin Demir

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi, Hikmet Bayraktar ve Metin Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Messad İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Messad İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Demir, Eset Demir tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Küçükçekmece, Uyumkent Sitesi'nde kuruldu.

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şua Müteahhitlik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rüstem Top, Cengiz Yılmaz, Metin Demir, Mustafa Balcı tarafından 850 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Metin Demir tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden oldu. Hükümetin yıkılan konutların yeniden yapılmasına yönelik açıklamalarından sonra demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Peki İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Metin Demir ve Oğuzhan Demir ortklığında kuruldu.

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

OSB'lerdeki atıl arsalara SEİS'ten öneri!

SEİS Başkanı Metin Demir, OSB'lerde atıl durumda bulunan arsalara fabrika yapılıp uygun koşullarda KOBİ'lere satılması önerisinde bulundu.

D3 Teknik Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D3 Teknik Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Demir tarafından kuruldu.

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Mehmet Metin Tunç tarafından kuruldu.

Meda Demir Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meda Demir Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Metin Dağ imzasıyla kuruldu.

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi, Hikmet Bayraktar ve Metin Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Zonguldak'taki OTOZON projesi tanıtıldı!

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak’ın önemli simgelerinden biri olması beklenen OTOZON projesini tanıttı.

Zonguldak Gümrük Müdürlüğü yıkıldı!

Zonguldak’ta uzun süre önce boşaltılan ve kullanılmayan eski Gümrük Müdürlüğü tamamen yıkıldı. Zonguldak Valisi Ali Kaban ile TSO Başkanı Metin Demir’in görüşmesinin ardından binanın yıkımına geçildi.

Messad İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Messad İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Demir, Eset Demir tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Küçükçekmece, Uyumkent Sitesi'nde kuruldu.

Metin Demir Haberi

Metin Demir

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi, Hikmet Bayraktar ve Metin Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta  Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu. 


Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  2-Her türlü motorlu...