04 / 05 / 2024

metin demirbaş kim

metin demirbaş kim

Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hüseyin Keçeci ve Metin Demirbaş Asil Çelik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Kiracı demirbaş giderleri öder mi?

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracının yapacağı masraflar yalnız kira bedeli ve abonelik masrafları olmuyor. Peki, apartman ve kiralık evdeki masrafları kim karşılar? Kiracı demirbaş giderleri öder mi?

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Metin Esin: Değişen yaşam tarzı konut sektörünün trendini belirliyor!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin bu değişim sebebiyle hem yerli hem de yabancı yatırımcıların, yaşam kalitesini arttıracak kolaylıkları buluşturan lüks konut tiplerine ilgisinin günden güne arttığını belirtiyor...

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Yeni ev sahibi eski demirbaş borcunu öder mi?

Kat maliki satmış olduğu dairenin satış tarihinden önceki yönetim giderlerinden sorumlu olur mu? Bu gider yeni malikten istene bilir mi? Yeni ev sahibi eski demirbaş borcunu öder mi?

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Metin Sığırtmaç, ticari gayrimenkul pazarlamasında dünya 9'ncusu oldu!

Remax Artemis brokeri Metin Sığırtmaç, ticari gayrimenkul pazarlamasında dünya dokuzuncusu oldu. Sığırtmaç, ödülünü Las Vegas'taki törende aldı. Sığırtmaç Remax Artemis olarak Bodrum Yarımadası'nın en büyük gayrimenkul firması olduklarını belirtti.

metin demirbaş kim Haberi

metin demirbaş kim

Asil Çelik Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Mevcut Organizasyon Şemasında Fabrika Müdürlüğü unvanının kaldırılarak yerine Genel Müdür Yardımcısı ( Teknik ) ve ayrıca yeni Genel Müdür Yardımcısı ( Mali-İdari ) kadrosu oluşturulmuştur.


Yeni Oluşturulan Genel Müdür Yardımcılıklarına;


Genel Müdür Yardımcısı ( Teknik )     Sayın Hüseyin Keçeci

Genel Müdür Yardımcısı ( Mali-İdari ) Sayın Metin...