10 / 05 / 2024

Metin Esin biyografi

Metin Esin biyografi

Esin Yapı kurucularından olan Metin Esin kimdir? Metin Esin'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Esin Yapı bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Metin Esin ve Esin Yapı...

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Metin tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Metin Çelik: Isparta'da konuta talep var!

Isparta'da inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Metin Çelik, sektördeki son gelişmeleri anlattı. Çelik, ''İnşaat sektörü, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde ekonominin yüzde 10'unu lokomotif olarak kaldırıyor'' dedi.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Erkur İnşaat'ın acı günü! Zeynep Esin Oktayer vefat etti!

Erkur İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı Olcaytu Oktayer'in eşi Zeynep Esin Oktayer vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Ahmet Metin Karadayı 40 bin liraya daire sattı, 135 kişiyi dolandırdı!

40 bin liraya bahçe katı daire satan Müteahhit Ahmet Metin Karadayı dolandırıcılık suçundan, 386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira ceza aldı

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Ahmet Metin Karadayı tutuklandı!

386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira adli para cezasına mahkum edilip, kafeletle tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, itiraz üzerine tutuklandı.

Metin Karaduman mülkiyet kanununu anlattı!

Mahalle toplantılarına ağırlık veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi uygulama safhasına giren mülkiyet kanunuyla ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Çankaya Metin Oktay'daki metruk binalar çözüm bekliyor!

Ankara Çankaya'daki Metin Oktay Mahallesi Hınıs Caddesi üzerinde bulunan ve bir kooperatife ait iki metruk bina madde bağımlıların mekanı haline geldi. Çevre sakinleri yaklaşık 15 yıldır metruk halde duran binalara çözüm bekliyor.

Metin Sığırtmaç Başarının Perde Arkası kitabını yayınladı!

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.

Metin Esin biyografi Haberi

Metin Esin biyografi

Metin Esin kimdir?

Metin Esin; Esin Yapı kurucularındandır. Esin Yapı’yı yaklaşık 20 yıl önce Mehmet Emin Armutçuoğlu ve Fikret Orman ile birlikte kurman Metin Esin, Esin Yapı’da Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 


Esin, sektördeki istihdam ile ilgili olarak; “Sektördeki daralmanın en önemli nedenlerinden biri özellikle kent merkezinden uzak projelerde talepten daha fazla arzın olması. Bunun sonucu olarak da bir istihdamda daralma yaşanabiliyor. Ancak, kentsel dönüşümün hayli sıcak olduğu merkezlerdeki gelişmelere ve deprem karşısında riskli olan merkezlerde konut sahiplerinin diğer birçok masrafından kısıp güvenli konutlarda yaşamak arzuları da yok değil. Bu bir gerçektir. Ve bu anlamda kentsel dönüşüm projeleri bu ivmeyle devam eder ise inşaat sektöründe istihdamda sorun yaşanabileceği kanısında değilim.” dedi.


Metin Esin, İstanbul’un ilk LEED sertifikalı gökdelenlerinin başında gelen İstanbloom projesi gibi bir...