09 / 05 / 2024

Metin Gül gül inşaat

Metin Gül gül inşaat

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gül kimdir? Metin Gül ile Gül İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gül ve Gül İnşaat...

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

Tapu işlemlerinde rayiç bedellerin düşük gösterilmesi hükümetin gündemine geldi. Dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Bakan Nebati, tapu kayıtlarında rayiç bedellerin düşük gösterildiğini vurgulayarak, bu konuyla ilgili çok ciddi bir çalışma yaptıklarını bildirdi.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Metin Güler tarafından kuruldu.

Hükümetten asgari ücrete Temmuz zammı açıklaması! Maaşlarda yüzde kaç artış olacak?

Yılbaşında asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zam sonrası maaşlar 4 bin 253 liraya çıkmıştı. 2022 yılının ilk dört ayında enflasyon yüzde 70'e dayandı. Asgari ücrete ara zam formülü hükümetin gündemine geldi. Temmuz'da asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Asgari ücrete Temmuz zammı kriteri belli oldu! Hükümetin formülü milyonları ilgilendiriyor

Emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete Temmuz zammı kriteriyle ilgili bilgiyi kamuoyuyla paylaştı.

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Metin tarafından kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Kavak, Hamdi Öztürk ve Metin Aygül ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Metin Gül gül inşaat Haberi

Metin Gül gül inşaat

Metin Gül kimdir?

Metin Gül, 1961 yılı Gümüşhane doğumlu. Gül İnşaat’ın kurucusu ve babası Mehmet Gül, 1977’de Gümüşhane’den İstanbul’a göçtü. Mehmet Gül, İstanbul’da konut ve yazlık sitelere yoğunlaştı. 


Nisan 2012’de Habertürk Gazetesi’nde yayımlanan röportajda yer alan bilgilere göre; 7 çocuk babası olan Mehmet Gül'ün 4 erkek çocuğu ve 3 kız çocuğu dünyaya gelmiş. Disiplinli bir baba olan Mehmet Gül oğlu Metin Gül'ü yaramazlık yaptığı gereçeksiyle okuldan alıp inşaata vermiş. 


Metin Gül işi ustaların yanında, inşaat tozu yutarak öğrenmiş. 1984 yılında şirketin kurucusu olan Mehmet Gül'ün vefatından sonra, işler 4 erkek çocuğuna devrolmuş. Ardı ardına yapılan inşaatların dönüm noktası ise Fly-inn AVM olmuş. “O projeden sonra büyük projeler yapmamız gerektiğini anladık.”diyen Metin Gül, “AVM yatırımı ilk başta kârlı değil gibi görünse de, her...